reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

śliczna, ja musze siąść do pościeli ale nie wiem jaką wielkość ma to łóżeczko od M siostry.

reklama
No to widze że wszystkie już szaleja z zakupami!! :)))) to fajnie!!
Ja dziś kupiłam w lumpie sukienke ale taka na rozm.92 ale to nic przyda sie !!

Ja jeszcze nie szaleję - jakoś miałąm zacząć, ale coś mnie powstrzymuję.
Niby staram się w przesądy nie wierzyć, ale jakoś tak.
Moje bliskie znajome, które są w ciąży już kupują i cały czas mnie namawiają - że lepiej się poczuję jak coś kupię.
Może to jest dobry pomysł, aby przełać stereotypy.

Dorotka śliczna posciel i rozki:tak: i nie wstydz sie ze nie mozesz wkleic linku. Nie we wszytkim trzeba być alfa i omegą:tak:
Ale widze ze u jednego sprzedawcy wybraliśmy:-p

ppatqa ja mam tradycyjne 120/60.

magdziunia najgorszy jest pierwszy krok aby sie przełamać, Ale mam nadzieje ze jak juz go wykonasz zaraz nam sie tu pochwalisz:-p

Minisia jak najbardziej sie przyda ja tez mam wieksze ciuszki

reklama
minisia śliczny kombionezonik:tak: kupilam bardzo podobny w lumpeksie za 5 zł. Wyglada praktycznie jak nowy też newborn:-) Wstawila bym tu foteczke,ale na razie nie mam jak.

Do góry