reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Ja juz powoli też zaczynam kupywać ciuszki dla mojej Niuni o to i one
zdjcie001eq5.jpg

zestawik za 15 zł razem
zdjcie002lm4.jpg

dresik za 10 zł
zdjcie003ds2.jpg

i dwie pary spioszków po 5 zł za sztuke... wszystkie ubranka nowe... Ogólnie dla mojej córci kupiłam 11 ubranek i każde po 5 czyli wydałam 55 zł a juz mam dla niej sporo ciuszków:-)

reklama
Kaskada - niezły zestaw w prezencie - pozazdrościć uczynnych koleżanek :tak:

My byliśmy ostatnio w kolejnym sklepie z wózeczkami i jak postawić koło siebie Atlantica i Toledo, to Atlantic zrobił na moim M większe wrażenie :-D. Jest taki tatusiowy - amortyzatory i te sprawy. Toledo jest taki zgrabniutki - w sam raz dla mamusi ;-). Ponieważ nie jestem zaborcza w tym temacie, zgodzę się na atlantica - w końcu jak M będzie pasował wózek, to chętniej będzie chodził na spacery :laugh2::laugh2::laugh2:.
Omegi w Toruniu raczej nie zobaczę. Jutro dzwonie do producenta. Ech Czarna, tak już bym miała z głowy ;-):laugh2:
A w lumpkach obkupiłam córeczkę. Dla dzidzi nic ciekawego nie było. Muszę porozmawiać z siostrą, czy coś dla mnie przyszykuje, przejrzę pudło po Martynce i wtedy zobaczę czego brakuje. Nie chce kupować na wielki zapas, ale poszalałabym troszkę, dla miłych wrażeń :rofl2:
No to wrazei czego macie już jakiś wybór. Ja musze sie tez na dniach przejść po takich sklepach i zdecydować. Bo ostatnio na allegro baba miała Toledo -chabrowe. Calutki zestaw za 430 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie aż byłam zła ze jeszcze nie wiem co kupić:crazy::laugh2:

Andzia21 śliczne ciuszki i naprawde za malutkie pieniązki. Różowa królewna bedzie:-p

Co do ubranek, to wciz jestem w kropce. Czesc z Was wie, czy kupic rozowe czy niebieskie. Ja stawiam na zielone, ewent. zolte. No, niebieskich tez sie kilka znajdzie :) Zostalo mi dokupic (ale to juz w Polsce): lozeczko, krem NiVEA, Sudocream, patyczki do uszu, i pewnie jeszcze kilka drobiazgow. Ale zdecydowana wiekszosc juz mam :)
Ciesze sie razem z Wami radoscia kupowania :))))))

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj małej znowu kilka rzeczy kupiłam ale to jaknarazie koniec zakupów.
zdjcie004tx5.jpg

zdjcie011ke3.jpg

zdjcie012ug6.jpg

Ps. Czarna te 2 pierwsze komplety są bardziej koloru łososiowego tylko robiłam zdjecia telefonem i wieczorem i słabo widać kolor...

reklama
Do góry