reklama
Hmmm ja słyszałam ze jezeli sutki wrażliwe mozna ponadrywac elektrycznym.PPataqa a nie wolałabyś elektryczny?? Widizałam już takie po 120 zł. No fakt , że to 100% więcej kasy ale ponoć ręką strasznie boli jak tam się recznie mleczko odciaga.

A do moich wczorajszych zakupów domówiłam jeszcze wkładki laktacyjne;-)
blond_20
Czarownica
piekna jest ta posciel
a co do laktatora to ja tez reczny chce kupic
nigdy nie wiadomo co z tym mlekiem chociaz jaod miesiaca juz mam siare
az sie moja gin smiala ze tak szybko
bo niektore kobiety maja dopiero po porodzie
pytalam sie mamy o laktator i ona mowila ze ona odciagala recznie i wcale to nie bylo takie uciazliwe
a co do laktatora to ja tez reczny chce kupic
Antuanet24
Październikowe mamy'08
czarna79 gratuluję udanych zakupówJa kupuje ręczny chciałam Tommee ale szkoda mi kasy chyba ze uda sie tanio kupic albo Materne czy jakos tak![]()

Moja znajoma miała laktator elektryczny firmy medela i była bardzo zadowolona, mówi, że ręcznym trudno jej było odciągnąć 50 ml bo długo trwało a tym elektrycznym w 5 minut napełniała butelkę

A ja kilka dni temu zamówiłam kombinezon na zimę, ciekawe jaki będzie jak przyjdzie... NOWOŚC NEXT KOMBINEZON Z PUCHATKIEM , 68 CM . (409531777) - Aukcje internetowe Allegro
Ppatga sliczna poscielka
Anetka kombineza przecudny!!!
Co do laktatora ja mam reczny Aventa i poprzednio tez mialam reczny i choc przy Wice nie mialam dobrego zdania bo kupilam jakis kiepski tak przy Matim juz bylam zadowolona bo bardzo szybko napelniala sie butelka mleczkiem
)
Anetka kombineza przecudny!!!
Co do laktatora ja mam reczny Aventa i poprzednio tez mialam reczny i choc przy Wice nie mialam dobrego zdania bo kupilam jakis kiepski tak przy Matim juz bylam zadowolona bo bardzo szybko napelniala sie butelka mleczkiem
reklama
Podziel się: