reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
PPataqa a nie wolałabyś elektryczny?? Widizałam już takie po 120 zł. No fakt , że to 100% więcej kasy ale ponoć ręką strasznie boli jak tam się recznie mleczko odciaga.
Hmmm ja słyszałam ze jezeli sutki wrażliwe mozna ponadrywac elektrycznym.:baffled: Ja kupuje ręczny chciałam Tommee ale szkoda mi kasy chyba ze uda sie tanio kupic albo Materne czy jakos tak:cool2:

A do moich wczorajszych zakupów domówiłam jeszcze wkładki laktacyjne;-)

oj nie moge się doczekac jak bedzie na łóżeczku

I nie wiem co robić z tym laktatorem

Ostatnia edycja:
piekna jest ta posciel:)
a co do laktatora to ja tez reczny chce kupic:)nigdy nie wiadomo co z tym mlekiem chociaz jaod miesiaca juz mam siare:)az sie moja gin smiala ze tak szybko:)bo niektore kobiety maja dopiero po porodzie:)pytalam sie mamy o laktator i ona mowila ze ona odciagala recznie i wcale to nie bylo takie uciazliwe:)

Ja kupuje ręczny chciałam Tommee ale szkoda mi kasy chyba ze uda sie tanio kupic albo Materne czy jakos tak:cool2:
czarna79 gratuluję udanych zakupów:tak: Najlepiej kupować u jednego sprzedawcy, to koszt przesyłki jeden.
Moja znajoma miała laktator elektryczny firmy medela i była bardzo zadowolona, mówi, że ręcznym trudno jej było odciągnąć 50 ml bo długo trwało a tym elektrycznym w 5 minut napełniała butelkę:tak: Tak więc ja chyba kupię elektryczny.
A ja kilka dni temu zamówiłam kombinezon na zimę, ciekawe jaki będzie jak przyjdzie... NOWOŚC NEXT KOMBINEZON Z PUCHATKIEM , 68 CM . (409531777) - Aukcje internetowe Allegro

Ppatga sliczna poscielka
Anetka kombineza przecudny!!!
Co do laktatora ja mam reczny Aventa i poprzednio tez mialam reczny i choc przy Wice nie mialam dobrego zdania bo kupilam jakis kiepski tak przy Matim juz bylam zadowolona bo bardzo szybko napelniala sie butelka mleczkiem :))

reklama
Do góry