reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
czarna79 ładniusi ten kombinezonik, a jaki to rozmiar?Bo jakiś malutki się wydaje:tak:
U nas w szpitalu laktator widnieje na liście potrzebnych rzeczy do szpitala,ponieważ gdyby dzidzia dostała żółtaczki zaraz po porodzie to trzeba odciągać pokarm jak leży bobas pod lampami.Więc ja chyba kupię jeszcze przed porodem.
justyneczka dzięki za swoje spostrzeżenia na temat laktatorów. Zawsze to lepiej posłuchać opinii osoby doświadczonej, zwłaszcza dla pierwiastek:tak:

Nie wklejam wszystkich zdjec, bo kupilam jeszcze pare zwyklyc kaftanikow i spioszkow
30-07-08_1940.jpg
30-07-08_1941.jpg
30-07-08_1942.jpg
30-07-08_1943.jpg
30-07-08_1944.jpg

Justyneczka ja doswiadczenia nie mam z laktatorami ale kolezanki i bratowa używały ręczny ch i były zadowolone. Co do nakładek mi one nieprzypadły do gustu:cool2:

Antuanet to jest rozmiar 0-3 . Taki szukałam właśnie. A u nas w szpitalu jak dzidzi ma żółtaczkę to daja laktatory:tak: (tzn pozyczaja do sciagania:cool2:)

Magdasf zwykłe nie zwykłe ale jaki śliczne:-p

Na zdjeciach jakies duze wygladaja te ubranka, a one sa na 62, nie chcialam kupowac na 50-56 bo nie wiem jaki duzy bedzie nasz synus, jak porobie zdjecia reszty to obiecuje ze wkleje:-)

reklama
Do góry