Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiedzcie mi coś...ten laktator jest ręczny czy elektryczny-bo sama nie wiem...
NOWY LAKTATOR AVENT ISIS MEGA ZESTAW BONUSY W-wa!! (403993980) - Aukcje internetowe AllegroNo właśnie z tym laktatorem tak się zastanawiam, czy to nie za wcześnie? Po pierwsze nigdy nie wiadomo czy pokarm będzie czy nie, a po drugie jeśli będzie i taką mam nadzieję, to czy faktycznie będzie przydatny. Ja to sobie wyobrażałam, że dopóki nie wrócę do pracy będę karmić małego, a potem stopniowo będę go odstawiaćod cyca. I jakoś nie brałam pod uwagę wogóle laktatora. Powiedzcie jak to jest, bo ja może za małą wyobraźnie mamJa zakup laktatora traktuję jako ostateczność, jeśli zajdzie potrzeba to zawsze mogę wybrać teraz a kupić po porodzie, ale to zależy jak chcemy karmić. Sebę karmiłam bardzo długo i laktatora nie użyłam ani razu, mam nadzieję że teraz też tak będzie

Moze głupio myśle ale wydaje mi sie ze jest to realne

Ten laktator jest reczny, sama zastanawiam sie nad jego kupnem.W sumie cena taka jak u mnie(ok 30£).Cudny ten kombinezonikPowiedzcie mi coś...ten laktator jest ręczny czy elektryczny-bo sama nie wiem...
NOWY LAKTATOR AVENT ISIS MEGA ZESTAW BONUSY W-wa!! (403993980) - Aukcje internetowe Allegro
A karmienie w czasie choroby/infekcji nie jest zabronione.