reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Właśnie przyszedł mi podgrzewacz,który zamawiałam na allegro. To dzięki Wam dziewczyny (bo któraś z Was wkleiła wcześniej linka do tej aukcji-dziękuję:-)
)
podgrzewacz z funkcją sterylizatora, Warszawa (414445125) - Aukcje internetowe Allegro

podgrzewacz z funkcją sterylizatora, Warszawa (414445125) - Aukcje internetowe Allegro
blond_20
Czarownica
to teraz sprawdz jak dziala
jakis goracy kubek w nim podgrzej
majeczka02
Fanka BB :)
Działato teraz sprawdz jak dzialajakis goracy kubek w nim podgrzej
![]()

A co do butelek AVENT maja sis ma taką Avent Butelka 260ml 2 szt. Antykolkowa | BabySafe.pl - Bezpieczny świat dziecka
Na allegro AVENT Airflex-zestaw startowy 3 butelek-NOWY (411553758) - Aukcje internetowe Allegro
Też sobie jedną taką sprawie (drugą z Tommee Tippee)
http://img.nokaut.pl/p/da/24/da2447ad4cb0576c0257183d25ef1e1d500x500.jpg
http://www.nokaut.pl/oferta/butelka-260ml-tommee-tippee.html
Ostatnia edycja:
blond_20
Czarownica
TOMMEE TIPPEE butelka 150ml - 2szt + 2x smoczek (414287439) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price - ZESTAW 12w1 STARTOWY ___ PREZENTOWY (410497599) - Aukcje internetowe Allegro
mi sie te dwa zestawy podobaja
tylko korci mnie bardziej Tommee tippee bo taki ladny....
jakie durne myslenie
a ten Fisher Price ma wszystko wlasciwie...
ten Avent tez fajny i jaki tani
i co teraz....
Fisher Price - ZESTAW 12w1 STARTOWY ___ PREZENTOWY (410497599) - Aukcje internetowe Allegro
mi sie te dwa zestawy podobaja
ten Avent tez fajny i jaki tani
tak body bezposrednio na dzidzie;-)Czarna - dzięki za informacje! Ale body z krótkim rękawkiem to już bezpośrednio na dzieciaczka??
mi tez strasznie sie podobaja te spiworki niby zwykłe ale maja cos w sobie;-)Czarna przyszly spiworki nareszcierzeczywiscie bardzo milusie
o te reczniki parzadne sa nawet...myslalam ze jakies cieniutkie beda a tu niespodzianka
![]()
Ja mam wlasnie butelki Tommee tuppee przy laurce miałam Avent, Nuk, Canpol i ta cholera nic nieakceptowała

Ja mam upatrzone kilka rzeczy na allegro i chyba bede dzis zamawiac ale jeszcze musze poprzeglądac

blond_20
Czarownica
ja czekam z zakupami kolejnymi do niedzieli bo jutro tzrba na nie znowu na weselu zarobic
w niedziele pojda w obroty butelki, laktator(wybralam reczny tez Tommee Tippee zeby latwiej dopasowac butelki
AM TOMMEE TIPPEE laktator milton butelka 150ml x2! (414025917) - Aukcje internetowe Allegro
, pozniej rozki i kocyki
a na samym koncu wozek ale to pod koniec miesiaca moze...
AM TOMMEE TIPPEE laktator milton butelka 150ml x2! (414025917) - Aukcje internetowe Allegro
, pozniej rozki i kocyki
reklama
J
justyneczka
Gość
czarna, ja też używałam rożka i teraz też kupiłam.dla mnie to jest super sprawa.dzidzia ma cieplutko, może byc pod spodem lżej ubrana a noworodka takiego maleńkiego i kruchego na początku dużo "stabilniej" się trzyma. puszysty i mięciutki:
~~ROŻKI Z POLARU SUPER CENA SUPER JAKOŚĆ~~ (376422515) - Aukcje internetowe Allegro
biały
~~ROŻKI Z POLARU SUPER CENA SUPER JAKOŚĆ~~ (376422515) - Aukcje internetowe Allegro
biały
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: