reklama
Dziewczyny jezeli wam cos odpowiada i jestescie z czegos zadowolone to niezmieniajcie tego. Kazdy ma inna skóre i inne kremy masci pomagaja. Mi sudocrem nie pomógł ani Alpika (polecana w aptekach) dlatego ja stosuje ta szpitalna pośladkową.
Co do kosmetyków ja bambino ewentualnie płyn do kapieli chyba Nivea

Co do kosmetyków ja bambino ewentualnie płyn do kapieli chyba Nivea
J
justyneczka
Gość
kosmetyki i tak wyjdą "w praniu" tak naprawdę. dzidzie mają delkiatniesza skóre i każde inaczej reaguje na "firme" i nie zależy od od żdnej cioci czy mamy. my na początku kupiliśmy wszystko nivea ale potem przetestowałam johnsona i zauważyłam że po niej Laura ma ładniejsza skóre a zamiast oliwki lepiej jej skóra sie regenerowałą sie po pierwszym schodzeniu, po porodzie, po zwykłej parafinie także...wszystko się okaze jak dzidzie już będą z nami
bo każda jest inna 
Dziewczyny - mam takie głupie pytanie (ale nie śmiejcie się!! :-)) czy takie spioszki ***EWA*** ___ ŚPIOCHY/śpioszki ____SITO_____ 56 (411845498) - Aukcje internetowe Allegro zakłada sie na koszulke czy kaftanik?? zawsze sadzilam ze na gole cialko, a jakby bylo chlodniej to na wierzch bluzeczke, ale tu widze na odwrot na zdjeciu:-) czy nie ma to znaczenia i mozna i tak i tak ??
Ponadto czy dzidzia powinna w rozku spac, czy w poscieli??
Ponadto czy dzidzia powinna w rozku spac, czy w poscieli??
Aniu niestety takie spiochy zakłada sie na coś. Body, bluzeczka czy tez kaftanik;-)Co do spania. Ja używałam rożka i teraz tez zamierzam a jak jest cieplej to odpinałam i przykrywałam cienkim kocykiem
a jak zimno to na rozek kładłam kocyk

blond_20
Czarownica
o a ja mam takie body
))tzn nie ja tylko Rafal
i w sumie tez myslalam odwrotnie
ja mam teraz problem z kupnem butelek:/jest tyle rodzajow a ja nie wiem co kupic, wiem tylko ze 2 po 150 i 2 po 250...i tyle, ale jakies smoczki do tego, ile i jakie?dla mnie to czarna magia po prostu...
ja mam teraz problem z kupnem butelek:/jest tyle rodzajow a ja nie wiem co kupic, wiem tylko ze 2 po 150 i 2 po 250...i tyle, ale jakies smoczki do tego, ile i jakie?dla mnie to czarna magia po prostu...
blond_20
Czarownica
Czarna przyszly spiworki nareszcie
rzeczywiscie bardzo milusie
o te reczniki parzadne sa nawet...myslalam ze jakies cieniutkie beda a tu niespodzianka
reklama
Podziel się: