reklama
miałam identyko różowy dla laluni a teraz bede zamawic taki bo mam juz jeden z kompletu z pościeliczarna, ja też używałam rożka i teraz też kupiłam.dla mnie to jest super sprawa.dzidzia ma cieplutko, może byc pod spodem lżej ubrana a noworodka takiego maleńkiego i kruchego na początku dużo "stabilniej" się trzyma. puszysty i mięciutki:
~~ROŻKI Z POLARU SUPER CENA SUPER JAKOŚĆ~~ (376422515) - Aukcje internetowe Allegro
biały![]()
ROŻEK JERSEY BECIK CAŁY Z BAWEŁNY bawełniany (415010602) - Aukcje internetowe Allegro
mam z tego poduszeczki i przescieradła i jest bardzo milutki materiał.I chyba wezme niebieski

i taki kocyk(jak dojda białe)
SUPER ŁADNY KOCYK !! Z OWIECZKAMI !!! (414718374) - Aukcje internetowe Allegro
lub taki
nowość!! KOCYK PLED 100X70 DREWEX KOCYKI Miś (411488663) - Aukcje internetowe Allegro
mam jeden kupiony z Mikrofibry i chce jeszcze jeden cienszy

gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Rzeczywiście rożki są śliczne. Cena bezkonkurencyjna!!!!!!!!!!
majeczka02
Fanka BB :)
Czarna tak przegłądałam sobie dziś allegro i znalazłam nawet niezłą aukcje jak się nie mylę to te ubranka są w Twoim stylu
więc zerknij tam:-)
JESIEŃ-ZIMA MEGA WYPRAWKA DLA SYNKA 0-6 Mcy+ nowe (415441350) - Aukcje internetowe Allegro
A to też ciekawa aukcja...
http://www.allegro.pl/item415460660__0_3_zimowy_krolewicz_49_szt.html

JESIEŃ-ZIMA MEGA WYPRAWKA DLA SYNKA 0-6 Mcy+ nowe (415441350) - Aukcje internetowe Allegro
A to też ciekawa aukcja...
http://www.allegro.pl/item415460660__0_3_zimowy_krolewicz_49_szt.html
Ostatnia edycja:
JA tez w Polsce kupilam rozek,bo rowniez uwazam,ze dzidzie sie trzyma bardziej stabilnie na poczatku
Ja wczoraj chcialam kupic kombinezon dla Amelki,ale niestety nie znalazlam takiego jak chcialam.Za to kupilam 2 pary bucikow,jedne balerinki
,a drugie takie mieciutkie na poczatek;-)

Ja wczoraj chcialam kupic kombinezon dla Amelki,ale niestety nie znalazlam takiego jak chcialam.Za to kupilam 2 pary bucikow,jedne balerinki

magdziunia
Październikowa Mama'08
Hej polecam stronę Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci, akcesioria dziecięce, sklep internetowy
Będę tam zamawiać pościel i może coś jeszcze.
Będę tam zamawiać pościel i może coś jeszcze.
reklama
Podziel się: