reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
czarna, ja też używałam rożka i teraz też kupiłam.dla mnie to jest super sprawa.dzidzia ma cieplutko, może byc pod spodem lżej ubrana a noworodka takiego maleńkiego i kruchego na początku dużo "stabilniej" się trzyma. puszysty i mięciutki:

~~ROŻKI Z POLARU SUPER CENA SUPER JAKOŚĆ~~ (376422515) - Aukcje internetowe Allegro

biały :)
miałam identyko różowy dla laluni a teraz bede zamawic taki bo mam juz jeden z kompletu z pościeli
ROŻEK JERSEY BECIK CAŁY Z BAWEŁNY bawełniany (415010602) - Aukcje internetowe Allegro

mam z tego poduszeczki i przescieradła i jest bardzo milutki materiał.I chyba wezme niebieski:tak:
i taki kocyk(jak dojda białe)
SUPER ŁADNY KOCYK !! Z OWIECZKAMI !!! (414718374) - Aukcje internetowe Allegro
lub taki
nowość!! KOCYK PLED 100X70 DREWEX KOCYKI Miś (411488663) - Aukcje internetowe Allegro

mam jeden kupiony z Mikrofibry i chce jeszcze jeden cienszy:tak:

W Realu jest 13cz wyprawka za 35 zł (w gazetece można obejrzeć) - kolor różowy, niebieski i żółty.

Rożki fajne. Jeden mam, a drugi poproszę w prezencie :tak:

Ostatnia edycja:
majeczka02 śliczne te ciuszki. Ja też lubię szukać takich zestawów bo za niewielkie pieniądze można nieraz coś dobrego wybrać a później jeszcze też to sprzedać.:tak:

JA tez w Polsce kupilam rozek,bo rowniez uwazam,ze dzidzie sie trzyma bardziej stabilnie na poczatku:-D
Ja wczoraj chcialam kupic kombinezon dla Amelki,ale niestety nie znalazlam takiego jak chcialam.Za to kupilam 2 pary bucikow,jedne balerinki:-D,a drugie takie mieciutkie na poczatek;-)

reklama
Do góry