reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Powim Ci ze nie i nawet b. mi smakuje.Ona jest z dodatkiem owocu maliny wiec smakuje jak herbata malinowa, ale generalnie jest z lisci malin(mam nadzieje, kupiona w specjalnym sklepie ).
W akcie desperacji chwyce sie wszystkiego;-)

Moja smakuje jak siano...ale dolewam sobie soku malionowego na osłode;-)

Czarna masz 100% pacje ze plastikiem to dziecko moze szybciutko sobie krzywde zrobic, dlatego nie kupuje narazie zadnej karuzelki bo nie widziałam jeszcze takiej która by mi sie podobała i spełniała wszystkie moje wymogi a jest ich troche, musi byc kolorowa, a przedewszystkim bezpieczna dla Wikuni, do tego musi dac sie ja załozyc do łózeczka turystycznego bo takie kupiłam, nie podobały mi sie łózeczka drewniane wiec, znalazłam takie jakie chciałam ma muzyczke lekko buja dziecko i do tego ma przewijak i wbudowana mała lampke co sadze ze jest bardzo praktyczne, nie trzeba bedzie swiecic swiateł w nocy tylko pstryk lampeczke a daje fajne nie za ostr swiatło wiec ani mnie nie bedzie razic ani dziecka a na spokojnie bedzie mozna przebrac pampersa :-).

No ja jak niebede miała tej swojej to tez myśle o tej z Fisher Price:tak:

A to moje dzisiejsze łupy
Pierwsze rajstopki i wkoncu mam czapunie na wyjscie ze szpitala. Pewnie ten konik Patrycji by sie podobał:))))

Załączniki

• DSC04170.jpg
    DSC04170.jpg
    646,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC04171.jpg
    DSC04171.jpg
    474,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry