• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Czarna masz 100% pacje ze plastikiem to dziecko moze szybciutko sobie krzywde zrobic, dlatego nie kupuje narazie zadnej karuzelki bo nie widziałam jeszcze takiej która by mi sie podobała i spełniała wszystkie moje wymogi a jest ich troche, musi byc kolorowa, a przedewszystkim bezpieczna dla Wikuni, do tego musi dac sie ja załozyc do łózeczka turystycznego bo takie kupiłam, nie podobały mi sie łózeczka drewniane wiec, znalazłam takie jakie chciałam ma muzyczke lekko buja dziecko i do tego ma przewijak i wbudowana mała lampke co sadze ze jest bardzo praktyczne, nie trzeba bedzie swiecic swiateł w nocy tylko pstryk lampeczke a daje fajne nie za ostr swiatło wiec ani mnie nie bedzie razic ani dziecka a na spokojnie bedzie mozna przebrac pampersa :-).

No ja jak niebede miała tej swojej to tez myśle o tej z Fisher Price:tak:

A to moje dzisiejsze łupy
Pierwsze rajstopki i wkoncu mam czapunie na wyjscie ze szpitala. Pewnie ten konik Patrycji by sie podobał:))))

Załączniki

• DSC04170.jpg
    DSC04170.jpg
    646,7 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC04171.jpg
    DSC04171.jpg
    474,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć