reklama
blond_20
Czarownica
Madziu te mebelki marzenie i niestety pieniadze na nie tez
Minisia slodziutkie te misie
Agniesia Ty juz 38 tydzien...
ja juz bym chyba ubrana w butach przy drzwiach czekala

Minisia slodziutkie te misie

Agniesia Ty juz 38 tydzien...
ja juz bym chyba ubrana w butach przy drzwiach czekala
hahaha dobre ale mnie wyróżniłaśJa też nie kupię kołyski z jednej prostej przyczyny. Wystarczy ona na max pół roku a potem i tak trza kupić łóżeczko, więc po co dwa razy kasę wydawać. Czarna ma ten komfort, że łóżeczko zostało po Laurze.
mam tzn miałam taka karuzele dla Laluni. Tylko podobno sie rozwaliła mojej kolezanceKaka mi keiedys sprzedawca w kopercie wrzucil 3 zł bo okazalo sie ze przesylka mniej wyniosla
Jednak sa ludzie uczciwi na swiecie!!
Dobrze ze i Twoj okazal sie uczciwy
A to moje dzisiejsze zakupki;-) dołożeczka i wózkaZobacz załącznik 93071
Zobacz załącznik 93072
Madzia meble sliczne![]()

Madziu piękna cene

i mebelki
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Kaka mi keiedys sprzedawca w kopercie wrzucil 3 zł bo okazalo sie ze przesylka mniej wyniosla
Jednak sa ludzie uczciwi na swiecie!!
Dobrze ze i Twoj okazal sie uczciwy
A to moje dzisiejsze zakupki;-) dołożeczka i wózkaZobacz załącznik 93071
Zobacz załącznik 93072
Madzia meble sliczne![]()
Zakupki swietne ja nie spotkałam sie z taka fantastyczna karuzelka w misie tylko jakies plastikowe zwierzaki :-(
Blond mam nadzieję, ze masz wygodne buty bo 38 tydzień i u Ciebie wkrótce się zacznie;-)
Witam i gratuluje kolejnym mamusia 9 okienka.
Ja dzis sie wzielam za porzadki z nadzieja ze moze rusze ta moja perelke, ale narazie nic:-(
Cos jej sie nie spieszy
Herbatke z lisci malin zwiekszylam z 2 do 3 dziennie i dalej czekam.
Hormony szaleja, normalnie chodze jak bomba zegarowa, ciesze sie ze meza nie ma caly dzien bo napewno skonczyloby sie awantura, wszystko mnie wkurza!!!
A nie jest CI mdło po tej herbatce?? Ja na razie pije jedna dziennie ale wczoraj w nocy cos mnie muliło...a może to po tych grzybkach z obiadu. W końcu grzyby są cieżkostrawne. I po tej herbatce mam przeczucie ze lada moment urodze hehehe
Zakupki swietne ja nie spotkałam sie z taka fantastyczna karuzelka w misie tylko jakies plastikowe zwierzaki :-(
Jak mają ładne kolorki to się nie przejmuj...zawsze będziesz mogła je dobrze umyć jak sie zakurzą![]()
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Kaka co racja to racja misie trzeba porzadnie wyprac a plastik tylko pod wode i porzadnie wyszorowac nie tak by kolory zedzrzec
i po sprawie, ale misie sa naprawde boskie bynajmiej jak dla mnie to poprostu rewelacja
i po sprawie, ale misie sa naprawde boskie bynajmiej jak dla mnie to poprostu rewelacja reklama
Agniesia25:)
Agniesia25:)
A nie jest CI mdło po tej herbatce?? Ja na razie pije jedna dziennie ale wczoraj w nocy cos mnie muliło...a może to po tych grzybkach z obiadu. W końcu grzyby są cieżkostrawne. I po tej herbatce mam przeczucie ze lada moment urodze hehehe
Powim Ci ze nie i nawet b. mi smakuje.Ona jest z dodatkiem owocu maliny wiec smakuje jak herbata malinowa, ale generalnie jest z lisci malin(mam nadzieje, kupiona w specjalnym sklepie ).
W akcie desperacji chwyce sie wszystkiego;-)
Podziel się:

strawne. I po tej herbatce mam przeczucie ze lada moment urodze hehehe