reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Blondii heeee???????? jakie problemy po oliwce. Pierwsze słysze. Jak widze nacisk firm i nowości robia swoje:baffled::baffled::baffled::baffled:

Cirill własnie widzac twój post przypomniałam sobei ze jeszcze zakupki w aptece mnie czekaja

Ja idu na allegro w poszukiwaniu kocyka bo mam tylko jeden i potrzebuje jeszcze jakiegos grubego do wózeczka:tak: Bo u nas w sklepach nic nie ma a jak sa to jakies kolorowe a ja chce jednolity:-p

Ja mam bepanthen i u mnie zaplacilam 15zl pewnie jakies mniejsze opakowanie.Ale wydaje mi sie duza tubka!! no sprawdzilam 30g
Sudocrem mam nawet trzy dostalam od gina na wizytach :))
No i ja mam Nivea plyn do kapieli i oliwke bambino

No ta polozna w SR powiedziala ze w szpitalu naoliwia nam dziecko tak ze bedzie piekne i bedzie nam sie swiecic jak psu jajca, i ze napewno nam sie to spodoba i ze bedziemy tak chcialy robic, ale powiedziala zeby tego nie robic, zeby lepiej jesli dodamy do kapieli Oilatum albo Balneum albo cos w tym stylu to juz nie oliwkowac bo nie ma potrzeby, bo oliwki zatykaja pory niepotrzebnie i dziecko po prau tygodniach potrafi jak muchomor wygladac, bo cos tam sie zatrzymuje. wiec ja na razie oliwki nie kupuje, dokupic zawsze wszedzie mozna ale moze nie bedzie potrzebna...nie wiem co o tym myslec bo przeciez wszyscy niby oliwkuja dzieci:confused:tylko ona mowi ze pozniej ma full roboty przez to i lata do tych dzieci i jedynym problemem okazuje sie oliwka i po zamianie na krem jest niby ok.

hahaha sorki Blondii ale ta położna normalnie rozłożyła mnie na łopatki. Kurna kiedys nie było tych Olitaum i innych i co???? Jak tak mozna wciskac ludzia:szok::szok::szok: Wiadomo ze człowiek bedzie robiła jak chce ale reklame Firmie robi niezła:rofl2:
Sorry nie kupuje jej gadki;-)

Blond wiesz co niesmaczne te porownania tej Waszej pani z SR "jak psu jajaca" wiesz co ja bym jej chyba powiedziala ze nie zycze sobie takich porownan i w domu niech sobie wsrod znjomych tak swobotnych wypowiedzi uzywa a nie przed obcymi bo to nie stosowne i chyba nie bardzo z jej ust takie teksty!!! co za WARIATKA!!!!!!!

ale ja tylko przyklad podalam ze Oilatum albo Balneum bo ona podawala jeszcze jakies inne rozne i parafine tez wiec to chyba nie byla reklama. tylko mowila jesli dobrze zrozumialam ze jesli uzywamy tych np. Oilatum czy czegos tam to ze juz nie trzeba dodatkowo oliwkowac.a kiedys oliwek tez nie bylo ....kiedys to wogole nic nie bylo:)))i tez bylo dobrze
ja zobacze co mi w praniu wyjdzie bo ona moze mowic jedno , ja moge sobie chciec nawet tego sluchac ale moja mama moze w tym wsztstkim jeszcze wygrac z jakims jeszcze innym pomyslem:)tak wiec sie okaze:)

reklama
Asiu jasne ze tak. Kazdy stosuje to co mu przypada do gustu i co uwaza za najlepsze jego zdaniem:tak::tak::tak: Ale ja poprostu niezgodze sie z tekstem ze po Oliwce sa problemy ze skóra:-D:-D:-D Ale przyznam racje ze sa płyny do kąpieli które zawieraja juz oliwke wiec nie ma potrzeby ponownie jej uzywac. Bo po co stosowac cos dwa razy:rofl2:
A tak z innej beczki to ja wlasnie nie moge sie doczekac tego zapachu noworodka tłustego po kąpieli:-p:rofl2::rofl2::-Dmuaaaaa

Do góry