reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

No wlasnie ten zapach i takie milusie cieplutkie cialko:)))) kurcze czarna ale sie rozmarzylam!!
I jak tu nie czekac na skurcze ;)) nawet ze bola to co bo jaka nagroda potem mmmmmmmm ;)))

reklama
No wlasnie. a jak takie malusie dzieci pachna?:tak:bo podobno jakos fajnie:tak:ciekawa jestem bardzo:tak:no i murzyni tez inaczej...wiec dzidzius taki kolorowy to juz wogole pewnie inaczej:tak:

Normalnie az mam gesia skórke.
ja chce juz tulic Samusia mojego:-D:-D:-D:-D w tulic go w siebie, wycałowac te malusie usteczka(choc mówia ze nie wolno:rolleyes2:) Boziuuuuuu

Blondii Ty juz przestan Twój Rafałek tez bedzie pachniał jak nasze maluchy:tak::tak::tak: Tego zapachu sie niezapomina:tak::tak:

Hihiihihih ... całowanie brzuszka malutkiego, stópek, rączek.
Och to musi być takie super - patrzenie na śpiącego szkraba - mogłabym chyba tak całymi godzinami :-)

Ciąża mimo tych wszystkich dolegliwości jest jednyn z pięknych okresów w życiu kobiety.
Ta więź łącząca od samego początku mamę i dzidziusia, bezgraniczna i bezinteresowna miłość po kres.

reklama
Wiecie co ja jak Was czytam to sie zarazam ta miloscia do tych stopek , brzuszka . ach.... z tego wszystkiego zaraz zaczniemy rodzic:-D:-D:-Da wiec ciiii...zaciskajmy nogi i czekajmy jeszcze chwilke:tak:

Do góry