reklama
blond_20
Czarownica
No wlasnie. a jak takie malusie dzieci pachna?
bo podobno jakos fajnie
ciekawa jestem bardzo
no i murzyni tez inaczej...wiec dzidzius taki kolorowy to juz wogole pewnie inaczej
bo podobno jakos fajnie
ciekawa jestem bardzo
no i murzyni tez inaczej...wiec dzidzius taki kolorowy to juz wogole pewnie inaczej
magdziunia
Październikowa Mama'08
Asiu ten zapach jest cudowny.
Co prawda nie jestem jeszcze mamusią, ale pamiętam jak maleńka córcia mojej sis pachniała.
Co prawda nie jestem jeszcze mamusią, ale pamiętam jak maleńka córcia mojej sis pachniała.
Normalnie az mam gesia skórke.
ja chce juz tulic Samusia mojego

w tulic go w siebie, wycałowac te malusie usteczka(choc mówia ze nie wolno
) Boziuuuuuu
Blondii Ty juz przestan Twój Rafałek tez bedzie pachniał jak nasze maluchy

Tego zapachu sie niezapomina

ja chce juz tulic Samusia mojego

w tulic go w siebie, wycałowac te malusie usteczka(choc mówia ze nie wolno
) BoziuuuuuuBlondii Ty juz przestan Twój Rafałek tez bedzie pachniał jak nasze maluchy

Tego zapachu sie niezapomina

magdziunia
Październikowa Mama'08
Hihiihihih ... całowanie brzuszka malutkiego, stópek, rączek.
Och to musi być takie super - patrzenie na śpiącego szkraba - mogłabym chyba tak całymi godzinami :-)
Och to musi być takie super - patrzenie na śpiącego szkraba - mogłabym chyba tak całymi godzinami :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Doczekać się nie mogę tego brzusia i maleńkich stópek.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ciąża mimo tych wszystkich dolegliwości jest jednyn z pięknych okresów w życiu kobiety.
Ta więź łącząca od samego początku mamę i dzidziusia, bezgraniczna i bezinteresowna miłość po kres.
Ta więź łącząca od samego początku mamę i dzidziusia, bezgraniczna i bezinteresowna miłość po kres.
reklama
blond_20
Czarownica
Wiecie co ja jak Was czytam to sie zarazam ta miloscia do tych stopek , brzuszka . ach.... z tego wszystkiego zaraz zaczniemy rodzic

a wiec ciiii...zaciskajmy nogi i czekajmy jeszcze chwilke

a wiec ciiii...zaciskajmy nogi i czekajmy jeszcze chwilke
Podziel się: