reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
cześć dziewczyny !!
Widzę, że już prawie wszystko macie !! mi też się tego trochę uzbierało... ostatnio zakupiłam trochę rzeczy do szpitala i dla Malego na stronie Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro majtki poporodowe, nożyczki, patyczki, rękawiczki, szczoteczka :-)
Tantuum Rose tez już mam, lewatywkę też, jeszcze:
lignina,
klapki,
być może szlafrok, ale niekoniecznie,
wanienka + termometr
pościel do wózka (przydaje się ?? ??)
płatki dla niemowlaków (czy tam waciki)
materac do łóżeczka
laktator (dziewczyny ... czy macie laktatory ?? sprawdzają się ??jeżeli tak to jakie polecacie?? )
ciuszków juz troszkę mam, ale pewnie i tak jeszcze bedę musiała dokupić takich typowo zimowych ....

:-D:-D:-D I ja jej tak tłumacze i pokazuje łóżeczko ale ja to nie interesuje narazie:-(szkoda bo juz chce ja miec:tak:

U mnie prawie wszystko gotowe.
Jeszcze tylko wanienka i kosmetyki dla małej.
Oraz Pampersy.

Ale co do wychodzenia to mam odwrotnie.
Wolałabym, żeby jeszcze posiedziała dłuuugo - strasznie się boję tego co mnie czeka po porodzie.
Zupełnie nie mam pojęcia z której strony zabrać się do pielęgnacji niemowlaka:angry:

Miałam wczoraj wkleić, ale mąż wpadł do domku po pracy i pojechaliśmy na zakupy, oglądanie i wróciłąm padnięta po 21.00
Za to dziś wklejam:

Przepraszam, że takie pogniecione ciuszki, ale brałąm się za prasowanie i na szybko robiłam fotki :-)

No to na tyle - jak przyjedzie łóżeczko i skręcimy to focie obowiązkowo wkleję.

reklama
Do góry