reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Przewijak mam bardzo podobny. Dzisiaj oglądałam program Mamo to ja i mamuśki bardzo chwaliły te wynalazki;-)
Ha ja też oglądałam ten program i w sobotę ma być następny.
Było też o aspiratorkach i groźnych chorobach.

Magdziunia, to zależy ile tego masz , bo może nie oplaca się uruchamiać pralki. Ja mam pralke 4,5 kg i jak włozyłam kocyk akrylowy i rożek to pralka jest pełna :)

Ponieważ ciuszki dziecięce są bajecznie kolorowe i boję się, że jedne pofarbuja drugie polecam chusteczki wylapujące kolor firmy Dr Beckmann - są rewelacyjne! Używam ich i do prania naszych ubrań (kiedy mam obawy, że cos puści kolorek) i stosowałam w praniu ubranek dla malucha. Zdziwiłam się, że czerowne i zielone ubranka nie puściły koloru, za to żółte tak- chusteczka była po praniu cała żółta, ale ciuszki niezafarbowane :)
Hmm - pralkę mam do 5 kg i fakt dla 2 kocyków i ręczniczka nie opłaca się jej uruchamia.
A te chusteczki to fajna sprawa - muszę kupić.

Magdziunia mam taki sam :happy: i planuję taką pościel kupić, a baldachim i prześcieradło maskujące w krateczkę ecru.
Pościel super - widziałam taką samą, śliczna i mi się podobała bardzo.

Dziewczyny slicznie to soe tyczy wszystkich :-)

A ja lozeczka nie ubieram bo M z MAMA ubiora jak ja bede w szpitalu Nawet go nie rozkladam do porodu tylko lezy w czesciach pod sciana w miejscu gdzie bedzie lozeczko :-)
Jak oni tak chca to niech tak jest A ktoras tez rozklada lozeczko dopiero po pordzie ???? tzn ktos w domu rozklada?????

Dorotko u mnie jeśli nie rozłożymy teraz to już jak ja będę w szpitalu mąż z teściową ubiorą.
Chociaż sama chciałabym to zrobić - sprawia tyle frajdy i kupowanie i szykowanie pokoiku, że ach :-D

reklama
Ja dziś przymierzyłam pościel żeby zobaczyć jak to będzie wyglądać w całości, ale muszę ją jeszcze wyprasować.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 60
Do góry