reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Lilunia - śliczne, aż by się chciało samemu wskoczyć do takiego wyrka.
Dorotko - ja jeszcze nie mam rozłożonego łóżeczka, stoi w garażu i mój M je złoży jak będę w szpitalu. Ja mu przygotuję pościel, a teściowa w razie czego wyprasuję co trzeba. My przede wszystkim będziemy korzystać na początku z kosza, a łóżeczko ustawimy, żeby było pod ręką i żeby przewijak na nim postawić :happy:

reklama
lilunia83 śliczne łóżeczko:-)
dorotka my z M też ustaliliśmy że on rozłoży łóżeczko jak będę w szpitalu. Ale narazie nie mamy nawet go w domu. Dopiero może w sobotę je odbierzemy. Teraz muszę aby pościel wyprać bo jeszcze w pudełku leży...:sorry2: Ale to chyba jutro.:tak:

Prześliczne te łóżeczka. Moja kołyska czeka w pudle na koniec remontu. Muszę jeszcze pojechać albo wysłać męża żeby zamówił komodę. Osobiście chcę żeby wszystko było przygotowane i poustawiane prze ze mnie. Wole wiedzieć gdzie co leży i jak jest ustawione. Mój mąż nawet nie wie co gdzie jest. Będę go musiała jeszcze przeszkolić. Ja już wszytko mam poprane i część rzeczy jest już wyprasowana. Jeszcze tylko muszę zdezynfekować butelki, smoczki i takie tam. Właściwie to ja jestem już gotowa. Byle by zdążyć z remontem. A w tedy wrzucę zdjęcie pokoiku maleństwa :)

Marna ja wczoraj zaczęłam szkolić mojego M gdzie co jest bo też się średnio orientuje.No i jeszcze z niektórymi nazwami ma problem hihihihihi muszę mu mówić co jest co.:)

reklama
Do góry