reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Kaka - no ja tej samej firmy zamawiałam. I właśnie jutro zwracam ...
Kate - ja też bardzo żałuję, tym bardziej, że miałam nadzieję, że łatwiej będzie mi cokolwiek w domu robić, gdy Szymek będzie spokojnie w chuście siedział...ale nie ma szans... mieliśmy już z M wiele prób wsadzenia Szymka do chusty, ale po max 2 minutach był w wrzask ... zresztą... on nawet na rękach nie za bardzo lubi być trzymany w poziomie, najbadziej lubi wisieć na ramieniu ...

A ja Wam powiem, że może to głupie, ale ja się boję nosidełek. Miałam od sąsiadki dla Martyny i jak ją włożyłam, to od razu pojawiła mi się wizja pękających pasków i na tym skończyłam przygodę z nosidełkiem, chociaż teraz też by mi się przydało czasem.

Czarna nie bardzo wiem jaki to jest model, bo dostałam je od mojej siostry, ale wydaję mi się że Rain bądź Ranibow.
Wklejam zdjęcia

Ja jeszcze na Sebciu nie wypróbowywałam, ale jak siosty córcia była mniejsza to ją tak nosiłam i fajnie naprawdę.

reklama
Do góry