reklama
Czarna, Kate - ja właśnie kupiłam tej firmy chustę kółkoaw, lecz niestety Szymek za nic nie chce w niej sedziec... najbardziej lubi jak się go nosi na ramieniu... ale polecam Wam tą firmę, dlatego, że do 30 dni można zwrócić !! i ja niestety muszę tak zrobić... i ja i M próbowaliśmy go wsadzić, nosić, ale za nic nie chce ...
no własnie Aniaaa to mnie przekonało ze mozna zwrocic ale jeszcze sie zasta nawiam nad tym Firmowe nosidełko BABY- NEO świąteczna PROMOCJA (498799717) - Aukcje internetowe Allegro Kaka jeszcze dzis dam ci znac
Magdziunia i Blondii maja wiec moze sie wy powiedza???

Magdziunia i Blondii maja wiec moze sie wy powiedza???
Czarna, Kate - ja właśnie kupiłam tej firmy chustę kółkoaw, lecz niestety Szymek za nic nie chce w niej sedziec... najbardziej lubi jak się go nosi na ramieniu... ale polecam Wam tą firmę, dlatego, że do 30 dni można zwrócić !! i ja niestety muszę tak zrobić... i ja i M próbowaliśmy go wsadzić, nosić, ale za nic nie chce ...
szkoda...
by jeszcze chusty nie mamy, ale i tak ortopeda nasz kazał się wstrzymać z noszeniem do kolejnej wizyty i usg (on akurat jest przeciwnikiem chust i nosidełek)
za to dziś doszło body z napisem! fajniutkie jest - zamówiłam na roz. 62, ale chyba trochę za duże będzie jeszcze na święta
kate skorzystałam z twojego linka ale zamawiałam 68, bo mi zaczyna mały z 62 wyrastać, ile czekałaś na przesyłke
ekspresowo - w śr wieczorem kupiłam, w pt wysłali, a dziś dostałam! to 62 jest spor jakieś dla mnie... a jaki napis wzięłaś?
magdziunia
Październikowa Mama'08
Co do nosidełka to polecam naprawdę.
Zastanawiałam się też nad chustą, ale jakoś tak dziecko w kłębek zwinięte a tu siedzi sobie wygodnie.
Zastanawiałam się też nad chustą, ale jakoś tak dziecko w kłębek zwinięte a tu siedzi sobie wygodnie.
reklama
blond_20
Czarownica
a ja wlasnie kombinowalam z nosidelkiem i za nic w swiecie nie umiem tego zrobic tak zeby lezal
cala rodzina myslala i nic...wsadzilismy go pionowo ale tak moze byc od 3 miesiaca.darl sie jak cholera wiec go wyjelismy bo jeszcze jest za maly.
a moj maly terrorysta nosi juz 68
wczoraj musialam kolejna czesc ciuchow spakowac bo juz za male sa.jakos szybko on rosnie,tyle ze startowal z 60 to dlatego moze mi sie tak wydaje.

a moj maly terrorysta nosi juz 68

Podziel się: