reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Rafalek bardzo polubil ta maye ostatnio:)szcegolnie tego lwa nad glowa ktory ma grzechotke w d...:-Dgada do niego smieje sie i probuje go trzasnac ale mu jeszcze nie wychodzi

KATE dziekuje kochana jestes :-)

Jak sie na cos zdecyduje dam znac :-)

Kupialm dzis malek butelke z TT i smoczek do buzi z TT
widzialam u was na zdjeciach ze wasze niektore dzieciaczki taki smoczek maja i co jest ok ???? jak on sie sprawdza Ten smoczek jest taki inny :-)

Ja swój blender kupiłam w plusie za 59zł :) Jestem bardzo z niego zadowolona :) nie jest firmowy ale się sprawdza bo tak za firmowy to ponad 100zl trzeba dać.

Ja blender dostałam od rodziców pod choinkę- ale raczej taki droższy zestaw. Tylko mi się wydaje, ze chyba nie ma sie co śpieszyć, bo i tak narazie Adasiowi podaje tylko słoiczki. Sama planuje gotować mu zupki jak bedzie troche starszy- tak gdzieś około 6-7 miesiąca. Narazie nie ufam mojej kuchni...:sorry2:

KATE dziekuje kochana jestes :-)

Jak sie na cos zdecyduje dam znac :-)

Kupialm dzis malek butelke z TT i smoczek do buzi z TT
widzialam u was na zdjeciach ze wasze niektore dzieciaczki taki smoczek maja i co jest ok ???? jak on sie sprawdza Ten smoczek jest taki inny :-)

nie ma sprawy

a kupiłaś smoczek TT close to nature air?TOMMEE TIPPEE 2x SMOCZEK C-AIR 3w1 3-6m-cy RÓŻ (523974025) - Aukcje internetowe Allegro? bo ja chciałam taki , ale w smyku nie było ;-)

reklama
Do góry