reklama
malena81
mamusia październikowa 08
A ja dziś odebralam z merlina Marice zabawkę Pana Gryzaka i już się suszy po praniu:
Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci
chciałam żeby miała do gryzienia, a tej firmy są fajne zabawki, mamy już Panią Szeleścik, którą Mari uwielbia Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci i buta Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci, ale on to na później, bo Niunia za mała
do kompletu brakuje nam tylko pana Metki Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci :-):-):-)
Tak patrzę na te zabaweczi i super są

Tak patrzę na te zabaweczi i super są. Tylko drogie troszkę jak dla mnie...:-(
Mariczka dostała dwie, więc tylko jej jedną kupilam do kompletu :-) tanie nie są
Evelajna
Październikowa mama
Wow, Malenka. Ale zakupy:-) Bardzo fajne. Pościel mi się strasznie podoba.
A to dostała dziś Marika, bardzo fajna zabaweczka WIBRUJĄCA ZAWIESZKA PSZCZÓŁKA TINY LOVE - zabawki edukacyjne - Bystrzaki.pl - sklep internetowy z zabawkami edukacyjnymi dla dzieci
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dziewczyny fajne zakupy.
Kate ten pan Metka jest uwielbiany przez dzieci
Kate ten pan Metka jest uwielbiany przez dzieci

Dziewczyny fajne zakupy.
Kate ten pan Metka jest uwielbiany przez dzieci![]()
koleżanka go ma i mówi, że pan Metka to ulubiona zabawka jej córki :-) my może sobie zażyczmy w prezencie jak ktoś będzie pytał co

reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Wiele moich koleżanek ma tą zabawkę i dzieci świetnie się bawią nią.
Także sprawdza się w praktyce
Także sprawdza się w praktyce

Podziel się: