reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Patrycja, a to może Wasze rodzinne wyroby?

przy okazji co za bzdurę wynalazłam!
PREZENT NA WIELKANOC Akwarium na Mrówki + GRATIS (592893734) - Aukcje internetowe Allegro

kurka,az mnie ciary przeszly,fuj mrowki w domu,moze to i fajne patrzec jak tam dzielnie pracuja,ale ja chyba wolalabym rybki:rofl2:

Patrycja hehe! ekstra te figurki! Wasz wyrób? Seria ze zwierzakami jest fajna:tak:

Też dziękuję za linka do puzzli piankowych. Zakupimy na dniach do domku, do Polski, bo tam nic nie ma do zabawy;-)
A myśmy wczoraj kupili kojec-łóżeczko na wizyty w Rzeszówku, a tutaj krzesełko do karmienia i od razu śliniaka-fest! z kieszenią na latające jedzenie.
rekawkami,bo mikesz zjada te zwykle i nie moge go nakarmic:baffled::-D
no to zakupki udane;-)sliniaki fajowe,ja chyba poszukam cos z

reklama
Patrycja hehe! ekstra te figurki! Wasz wyrób? Seria ze zwierzakami jest fajna:tak:

Też dziękuję za linka do puzzli piankowych. Zakupimy na dniach do domku, do Polski, bo tam nic nie ma do zabawy;-)
A myśmy wczoraj kupili kojec-łóżeczko na wizyty w Rzeszówku, a tutaj krzesełko do karmienia i od razu śliniaka-fest! z kieszenią na latające jedzenie.

Kojec fajniutki ;-) Sliniaki superowe kolorowe - Hanka jak ma sliniak to bardziej koncentruje się na nim niz na jedzeniu...wiec ostatnio przykrywam ją po prostu ręcznikiem;-)

Ale dostajesz fajne zabawki!
U mnie dalej żadnych prezentów oprócz wodnych gryzaków :tak:

:-D:-D:-D

Dziewczyny zamawiało na allegro któraś z Was te puzzle piankowe? Jak tak to będę wdzięczna za link do stronki z prdzedmiotem :-)

my mamy takie:
PUZZLE PIANKOWE 16x16 -TANIO ,SZYBKO+ZEGAR GRATIS (592332135) - Aukcje internetowe Allegro
DUŻE PUZZLE PIANKOWE 30x30 -TANIO ,SZYBKO+ GRATIS (592332128) - Aukcje internetowe Allegro z tych pojazdy

Fajne takie puzzle tylko ten ich zapach mnie drażni.:baffled:

nasze też walą, myślałam, że dlatego, że najtańsze wybrałam, ale sie już wywietrzyły :-D

A ja własnie zaszlałam i kupiłam kojec dla Hanki. Będzie stał u babci. Hanka będzie z niego korzystać u niej jak ja będę w pracy:baffled:

u nas też kojec-łóżeczko u babci

Macie może jakiś oryginalny pomysł na prezent ślubny tak do 150zł.
I żeby to można łatwo do Londynu zabrać ze sobą, więc gabarytowo niewielki.
Moja przyjaciółka wyszła za mąż i muszę jej coś kupić. Niedługo przyjeżdża, a ja nie mam kompletnie pomysłu...

a może zestaw do founde? FONDUE ŻELIWNE GIPFEL 10 el HESTIA + książka (592955196) - Aukcje internetowe Allegro
ZESTAW DO FONDUE Bergner 23 EL. [BG-4507] + GRATIS (587984850) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam marketowe, a porządne to bym chciała :-D

dobre :-D:-D:-D

rany, czego to ludzie nie wymyślą...

wszystko fajniutkie

kate a czy te piankowe twoje śmierdzą czy nie, bo dziweczyny pisały ze jakieś śmierdzą

Fajowe zakupy. Mamusie zaszalały.

Moje puzzle też śmierdziały i teściowa stwierdziła, że na pewno są chińskie i lepiej nie dawać Martynie do zabawy :sorry2:
A moja córka ostatnio przeprosiła się z piankami i chyba też dokupię jeszcze jeden komplet i będą z tatą mega budowle robić.

Coś mi net szwankuje i trzeci raz piszę

malena oczywiście handmade

opłaca się to robić?
my się zabieramy za metaloplastykę, ale meble

Zastanawiałam się właśnie nad founde.
Ale jeszcze nie wiem.

Moje pianki też capią ale coraz mniej :tak:

reklama
Do góry