reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
No no filigranowa kobietka rośnie.

Sebcio też raczej do tych pulpecików nie należy - ale ja też taka byłam do 7 r.ż a później jak się rozbuchałam to ho ho ;-):-D:-p

Heheheh magdziunia ty to nie przesadzaj:tak::-)
Moja Zocha to znowu odwrotnie, do roku byla grubaskiem jak sie patrzy a po roku stanela w miejscu teraz wazy jakies 19-20 kg, ale to i tak pestka z corka mojego brata na ktora mowilismy odkurzacz bo jadla wszystko, zawsze i w kazdych ilosciach, i w sumie do teraz jej tak zostalo ale ma 10 lat i wazy 26 kg....Jest tak chuda ze miesci sie w ubrania Zochy:tak:

no ja tez bym chciała jeść i nie tyć:-p
Dorotka, a podobają ci sie np sukienki-bombki?? hm, są takie specyficzne i nie wszystkim wpadają w oko

HMMM JUSTYNKA wiesz takiej typowej Bombki dla malej dziewczynki nie widzialam :-)
Na mnie by mi sie nie podobalo I ja bym takiej nie ubrala Ale na Oliwi to kto wie ;-)

Mnie sie bardzo podobaja takie sukienki jak dla doroslej kobietki tak i dla malej dziewczynki, to samo z tunikami uwielbiam je poprostu, pasuja na kazda okazje wystarczy tylko zmienic dodatki:tak:

mnie się niktóre podobają i kupiłam sobie w ciemno bez mierzenia w pośpiechu, świetną ale wyglądam w niej jak półdupek zza krzaka:baffled: a tak mi się podoba
Dorotka, a chcesz dla małej? moge ci podesłać; w drobna biało granatowa krateczke, jak cos to priv;-)

reklama
Do góry