No a ja się właśnie zastanawiam nad rozmiarem. Ślub dopiero 25 lipiec i nie wiem czy wejdzie w 74. Teraz nosi 74/80.Jak bys chciała to moge pożyczyć lub odsprzedać garnitur wraz z koszula i krawatem. Maksio był ubrany w nim tylko raz na chrzcie. Garnitur jest w rozmiarze 74 i koszula też. Spodnie są podłożone przez krawcową bo były za długie ale w każdej chwili mozna je przedłużyć. Więc jak bys chciała to daj znać![]()
reklama
Mama Maksa
październikowa mama
Pewnie masz racje. No ale jakbyś chciała pozyczyć to zawsze moge podesłać i sobie zobaczysz a potem odeślesz. Więc gdybyś chciała to daj znać
:-)

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
My mamy chrzest 5 lipca, a 1 sierpnia idziemy na wesele i ja chyba kupie 80 garnitur, bo mały teraz nosi 74, wiec do sierpnia sie moze nie zmiescic.
I my się szykujemy na chrzest lipiec/sierpień, ale pewnie babcia coś uszyje :-)
A tu nasz zakup - chcieliśmy nianię na wyjazdy (trochę bez sensu, że kupilismy po powrocie :-)), a tu mamy 2w1 MaxCom WT 108 comfort a jak Marika podrośnie to będzie do zabawy
My pewnie zaczniemy się rozglądać za fotelikiem. Jakoś typów brak... Mój M. nie chce takiego 9-36kg, tylko najpierw 9-18kg.
A tu nasz zakup - chcieliśmy nianię na wyjazdy (trochę bez sensu, że kupilismy po powrocie :-)), a tu mamy 2w1 MaxCom WT 108 comfort a jak Marika podrośnie to będzie do zabawy
My pewnie zaczniemy się rozglądać za fotelikiem. Jakoś typów brak... Mój M. nie chce takiego 9-36kg, tylko najpierw 9-18kg.
Do nas dziś przyszedł fotelik, jak byliśmy na zakupach (jak dobrze mieć sąsiada ;-)) i nie zdążyliśmy Bartka przymierzyć, bo w drodze ze spaceru zasnął pod blokiem
, ale jutro szykuje się wyjazd więc już na pewno w nowym sprzęcie 

magdziunia
Październikowa Mama'08
Kasiu fajnie a taki sąsiad to skarb.
Oby się sprawdziłDo nas dziś przyszedł fotelik, jak byliśmy na zakupach (jak dobrze mieć sąsiada ;-)) i nie zdążyliśmy Bartka przymierzyć, bo w drodze ze spaceru zasnął pod blokiem, ale jutro szykuje się wyjazd więc już na pewno w nowym sprzęcie
![]()

Gratulacje!
Evelajna
Październikowa mama
Dorotka pewnie już podjęłaś decyzję, ale mi się 2 i 3 podobają najbardziej. A bolerko i skarpetki są cuuuuudne. Będą się ładnie komponować. Oliwka zrobi furrorę!
:-)
Mama Maksia nie no, odpadłam, ale kawaler!! Pierwsza klasa!
Kate szukaliśmy krótkofalówek z funkcją niani i ciemnota egipska - nie znaleźliśmy. A tu, proszę bardzo. Bardzo przydatna sprawa.
Kasia pozostaje mi wierzyć, że fotelik się sprawuje znakomicie i Tunio siedzi sobie kontent całego świata
My wkrótce będziemy kupować barierki na schody, tylko takie, żeby nie trzeba było wiercić dziur. A z mniejszych zakupów to Tuśka ino kapelutek dostała

Mama Maksia nie no, odpadłam, ale kawaler!! Pierwsza klasa!
Kate szukaliśmy krótkofalówek z funkcją niani i ciemnota egipska - nie znaleźliśmy. A tu, proszę bardzo. Bardzo przydatna sprawa.
Kasia pozostaje mi wierzyć, że fotelik się sprawuje znakomicie i Tunio siedzi sobie kontent całego świata
My wkrótce będziemy kupować barierki na schody, tylko takie, żeby nie trzeba było wiercić dziur. A z mniejszych zakupów to Tuśka ino kapelutek dostała
reklama
Już napisałam, że fotelik się sprawdził. I wcześniej myślałam, że on dla starszaka zdejmuje się z plastikowej podstawki, a jednak nie. Wychodzi na to, że pomimo używania normalnych pasów fotelik dalej można rozkładać więc tym bardziej jestem zadowolona.
Podziel się: