reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Jak bys chciała to moge pożyczyć lub odsprzedać garnitur wraz z koszula i krawatem. Maksio był ubrany w nim tylko raz na chrzcie. Garnitur jest w rozmiarze 74 i koszula też. Spodnie są podłożone przez krawcową bo były za długie ale w każdej chwili mozna je przedłużyć. Więc jak bys chciała to daj znać:tak:
No a ja się właśnie zastanawiam nad rozmiarem. Ślub dopiero 25 lipiec i nie wiem czy wejdzie w 74. Teraz nosi 74/80.

reklama
Pewnie masz racje. No ale jakbyś chciała pozyczyć to zawsze moge podesłać i sobie zobaczysz a potem odeślesz. Więc gdybyś chciała to daj znać:tak::-)

My mamy chrzest 5 lipca, a 1 sierpnia idziemy na wesele i ja chyba kupie 80 garnitur, bo mały teraz nosi 74, wiec do sierpnia sie moze nie zmiescic.

I my się szykujemy na chrzest lipiec/sierpień, ale pewnie babcia coś uszyje :-)

A tu nasz zakup - chcieliśmy nianię na wyjazdy (trochę bez sensu, że kupilismy po powrocie :-)), a tu mamy 2w1 MaxCom WT 108 comfort a jak Marika podrośnie to będzie do zabawy

My pewnie zaczniemy się rozglądać za fotelikiem. Jakoś typów brak... Mój M. nie chce takiego 9-36kg, tylko najpierw 9-18kg.

Do nas dziś przyszedł fotelik, jak byliśmy na zakupach (jak dobrze mieć sąsiada ;-)) i nie zdążyliśmy Bartka przymierzyć, bo w drodze ze spaceru zasnął pod blokiem :sorry:, ale jutro szykuje się wyjazd więc już na pewno w nowym sprzęcie :tak:

Dorotka pewnie już podjęłaś decyzję, ale mi się 2 i 3 podobają najbardziej. A bolerko i skarpetki są cuuuuudne. Będą się ładnie komponować. Oliwka zrobi furrorę!:tak::-)
Mama Maksia nie no, odpadłam, ale kawaler!! Pierwsza klasa!
Kate szukaliśmy krótkofalówek z funkcją niani i ciemnota egipska - nie znaleźliśmy. A tu, proszę bardzo. Bardzo przydatna sprawa.
Kasia pozostaje mi wierzyć, że fotelik się sprawuje znakomicie i Tunio siedzi sobie kontent całego świata

My wkrótce będziemy kupować barierki na schody, tylko takie, żeby nie trzeba było wiercić dziur. A z mniejszych zakupów to Tuśka ino kapelutek dostała:)

reklama
Już napisałam, że fotelik się sprawdził. I wcześniej myślałam, że on dla starszaka zdejmuje się z plastikowej podstawki, a jednak nie. Wychodzi na to, że pomimo używania normalnych pasów fotelik dalej można rozkładać więc tym bardziej jestem zadowolona.

Do góry