reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Kasiu fajne są te samochodziki - ja kupiłam właśnie w Real tuż przed naszym wyjazdem nad morze Sebciowi i bawił się nimi super.
W domku też się nimi bawi :-)

A te organki są śliczne i myślę, że dziecku się napewno spodobają.
Kto wie może się skuszę ;-)

reklama
Majeczka pizamki z lidla sa swietne.one sa co jakis czas.Rafalek ma ostatnio wiekszosc ubran stamtad i naprawde po praniu wygladaja super.ja chce kupic mlodemu spiworek bo zimno sie robi a mojego koldra parzy:dry:

Oj też się dzisiaj wybieram do Lidla po body, piżamkę i mooooże śpiworek.. a ja skoczyłam właśnie na tanie ciuchy, bo dostawa była, ale Szymkowi tylko śliczny sweterek z pająkiem z H&M kupiłam, za to sobie śliczne 2 sweterki i taką niby tunikę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kacper śpi w pajacykach ale zapinanych między nóżkami bo śpi na brzuszku i zapinane z przodu mu przeszkadzają. W nocy zawsze się rozkopuje, nie kładę go do śpiworka bo u nas w domu jest bardzo ciepło a w nocy zawsze się rozkopuje tak więc w pajacyku przynajmniej nie zmarznie.

Dziewczyny mam spory problem z moim małym. Mianowicie nie mogę kupić dla niego bucików bo ma strasznie wysokie podbicie i mu nie wchodzą na nóżkę a przecież nie będe kupowała mu o 3 numery za duże w szczególności że właśnie zaczyna chodzić i buciki muszą być wygodne. Ma któraś podobny problem? Może byście mi doradziły jakąś dobrą markę i niekoniecznie od razu za 150 zł. Choć jak będzie trzeba to trudno....

reklama
Kacper śpi w pajacykach ale zapinanych między nóżkami bo śpi na brzuszku i zapinane z przodu mu przeszkadzają. W nocy zawsze się rozkopuje, nie kładę go do śpiworka bo u nas w domu jest bardzo ciepło a w nocy zawsze się rozkopuje tak więc w pajacyku przynajmniej nie zmarznie.

Dziewczyny mam spory problem z moim małym. Mianowicie nie mogę kupić dla niego bucików bo ma strasznie wysokie podbicie i mu nie wchodzą na nóżkę a przecież nie będe kupowała mu o 3 numery za duże w szczególności że właśnie zaczyna chodzić i buciki muszą być wygodne. Ma któraś podobny problem? Może byście mi doradziły jakąś dobrą markę i niekoniecznie od razu za 150 zł. Choć jak będzie trzeba to trudno....

Marma ma to samo z małym tyle co ja sie nalatałam:crazy::crazy::crazy: i znalazłam fajną firme Vi-GGa-Mi w sklepie Boti. Naprawde polecam:tak::tak::tak: ceny bardzoooo przystepne

Do góry