a mnie te pomaranczowe pampki nawet podpasowaly- jedyny minus to własnie brak rozciagajacej tasmy, cena fajna i wogle

naj czesciej kupuje dady, czasami pampersa, huggiesy jakos slabo mi podpasowaly-wydaja sie sztywne.
Jesli chodzi o wozek, ktory Asko pokazala, to ogladalam go w smyku ostatnio, ale szybko zrezygnowalam wlasnie ze wzgeldu na kola. Firma mi nie przeszkadza, bo mam baby design gleboki i jezdzi mi sie swietnie, nie jedno dziecko jeszcze moglo by w nim pojezdzic.
Ogladalam rozne sacerowki i tylko tej firmy mi sie podobaja i odpowiadaja i cenowo, wygladem itd Czytalam rozne opinie, bo interesuja mnie dwa modele- SPRINT i WALKER i opinie sa bardzo dobre, szczegolnie tych dziewczyn, ktore maja taki wozek zakupiony. W smyku mialam okazje pojezdzic Walkerem i jezdzilo sie mega dobrze jak by wozek płynal;p, fajne sie siedzisko rozkladalo i raczka byla złaczona (bo ja mega nie lubie wozkow z 2 osobnymi raczkami, bo wydaje mi sie ze jest problem przy wjezdzaniu pod krawezniki i wogle), a przede wszytskim nie chce małych kół. Probowalam walkera i bylo super, wiec sprint powinien byc jeszcze lepszy bo ma szersze siedzisko i wieksze kola- rowniez skretne.
Pojade jeszcze do Bobasa przetestowac Sprinta i jestem na 99% zdecydowana na ten model, ale wole na allegro zamowic, bo sa aukcje w ktorych dostane gratis parasolke, moskitiere i folie przeciw deszczowa- w sklepie tego nie ma jest jedynie spiworek na nozki.