reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Oto co dzisiaj wylicytowałam na eBay-u
rozmiar 12-18 mies więc mam nadzieję że nie będzie za duży i ubierzemy to na urodzinki bądź wigilię :-)

Załączniki

• wylictowane.JPG
    wylictowane.JPG
    65 KB · Wyświetleń: 58
reklama
oo Netka, swietny ten stragan:)

Phelania ja chce kupic dzieciaka cos takiego na lato coby sobie jezdzily:)

Żabcia cudowny jest ten komplecik:)

A ja mam problem;/ Zgapilam sie z czasem i nie mam co zalozyc dzieciaka na urodzinki;/ Tzn fabianek ma pare koszul wiec cos wybiore, jeansy tez ma, gorzej z Marika bo sukieneczek wyjsciowych - brak;/ więc coś mi się zdaje ze w piatek czeka mnie maraton w poszukiwaniu sukieneczki dla tej mojej lobuziary.

Żabcia mamy taki właśnie stożek, jak Ty tu pokazałaś żyrafkę- fajne to ;) Nina się bawi, zakładam jej to na ręce i nogi a ona zdejmuje uparcie i się wtedy z niej śmieję. Układam jej to a ona zdejmuje, siłuje się z układaniem tego sama ale nie do końca jej wychodzi.

Ja dziś przywiozłam laptopa vtech'a z domu od mojej mamy bo tam leżał i co... Mlody wali w niego z całej siły i zamyka non stop. Więc średnio kreatywna zabawa.
Wzięłam tez Donozaura Bazyla i książeczkę FP ale nic go nie interesuje!

reklama
inka u mnie też Maciusia ciężko czymś zainteresować wszystkie zabawki są na minutę ... jak to stwierdziła moja Mama że mój syn ma za dużo zabawek i sam nie wie czym się ma bawić i to przez to.

Zobaczymy czy u nas laptop się sprawdzi czy pójdzie w kąt.

Do góry