reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
maleństwo super jest ten piesek też się nad nim zastanawiałam na gwiazdkę ale jeszcze nie podjęłam decyzji;p

dzisiaj kupiłam małemu grającą książkę z biedronki i....babcia włączyła na pierwszy strzał sygnał karetki a ten jak w ryk wpadł to nie mogłam go uspokoić;D normalnie się boi;p książka jest fajna bo dźwięki są bardzo realistyczne ale schowałam ją dostanie za jakiś czas;D

Maleństwo tego szczeniaczka kupiła moja siostra Nince na urodzinki ;) ma przyjść w paczce za jakiś czas, co do wieku- myślę, że to fajna zabawka, no i do jeżdżenia-pamiętam jak mój siostrzeniec miał jeździk-jeździł nim bardzo bardzo długo-na prawdę.

Phelania mam teraz mam ale pomyśl sobie jak mnie najstarsza siostra gnębiła w dzieciństwie- teraz nadrabia rozpieszczając moje dziecko hahaha

Milva, orientowałaś się może co do różnic pomiędzy cybex pallas a cybex pallas 2? w testach ten drugi ma mniej punktów za komfort, ale czym faktycznie się różnią od siebie to jeszcze nie znalazłam. Prawdopodobnie będziemy kupować którys z tych fotelików, ale jeszcze poczekam na to twoje jutrzejsze wrażenia z zakupu:-).

2 ma chyba lepszą tapicerkę? ja nie zauważyłam żadnych różnic- oprócz cenowych;-), ale po fotach to ciężko ocenić...
Moja znajoma kupiła teraz Kiddy guardian pro , który też ma 4 w testach i są zadowoleni. Ja wzięłam cybexa tylko dlatego, że akurat była cena niska na kolor, który mi odpowiadał, tak bym też wzięła Kiddy, w sumie bez różnicy...

My jesteśmy po kolejnych przymiarkach do fotelika. CYbex pallas 2 -przymiarka zakończona płaczem(no ale może Lenka nie wiedziała co sie będzie działo i dlatego sie popłakała), jak próbowałam wsadzic rękę pomiedzy zabiezpieczenie a dziecko ubrane w kurtkę to sie prawie nie dało, cybex juno-fix =zadowolona mina, jakby więcej przestrzeni, romer king -ok, obawiam się jednak o eksperymenty naszego dziecka z odpinaniem szelek. Kiddy nie mieli żadnego modelu, bo podobno klienci uskarżali się że dziecom jest niewygodnie w tym fotelu w miarę jak rosną, okazuje się być za wąski.

Milva, odebrałaś już fotel?

reklama
Milva, znając charakterek i spryt naszej Niuni to mam jak w banku że by się odpinała w kingu. Facet w sklepie w którym dzisiaj byłam odradzał mi wszystkie foteliki które braliśmy pod uwagę.czyli te które najlepiej wypadły w testach, twierdząc że testy ADAC to pic, bo tam siedzą manekiny, a "prawdziwe" dzieci nie znoszą poduszek z przodu i najchętniej sprzedałby nam chico. Zaśmiałam się i powiedziałam że odpada,bo czytałam niepochlebne informacje na temat tej firmy to stwierdził że to nieprawdziwe opinie. Zastanawiałam się ze skoro nie bierze on testów adac pod uwagę a ma taka wiedze na temat tych fotelików to pewnie przetestował je na własnej skórze, ale przemilczalam to bo pewnie ciągnąłby temat ze dwie godziny:-)Nie udało mu sie mnie zrazic do poduszkowców, no ale w kingu Lenka była chyba najbardziej zadowolona, zapięcie może jakoś dodatkowo trzeby by zabazpieczyć...ciagle nie wiem który wybrać a musimy kupic przed wyjazdem do mojej mamy na święta...

Do góry