reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Mamcia- cudeńka te kurteczki:-) śliczne poprostu-szkoda,że ja mam tak daleko do lumpka-może jutro podskocze bo wybieram się do miasteczka:tak:
Kochane wczoraj zakupiłam jeszcze rureczki na kolkę niemowlęcą-mój synek po wypróbowaniu wszystkich leków dostał w "prezencie" od swojej pediatry niezawodną rureczkę. Jest bardzo bezpieczna zawsze końcóweczkę smarowałam wazeliną i wypuszczałam gazy przed godziną "0". Czasami śmialiśmy się z mężem z tych oddzwięków przy tym :-D Kolka trwała do 3 miesiąca. Na początku płakałam razem z synkiem...Cieszę się,że ktoś to wymiślił:tak:

KOLKA NIEMOWLĘCA - RURKA ANTYKOLKOWA / NA KOLKE (1766917272) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
przyznaje ze pierwsze słysze o tej rurce, ale to rzeczywiście ma sens:tak:
Przy Błażeju nie mieliśmy problemów z kolka, a jak pojawiał się jakis bol brzuszka, to pomagał espumisan dla niemowląt, ale wierzę, że rodzice których dziecko ma uciazliwe kolki chwytaja sie wszelkich sposobów. Profilaktycznie, tez sie zopatrze w takie urządzenie, mam jednak nadzieję, że u drugiego syna problemy kolkowe nas omina ;-)

Dziewczyny wygrałam na aukcji nowy kombinezonik CHEROKEE:-) Taki jak chciałam
aaaaa ale jestem happy:-D

kombinezon.jpg
majeczka przecudowny,prześliczny ten kombinezon-CUDO
Niech już będzie grudzień i nasze Maleństwa z nami,żebyśmy mogły je w te wszystkie cudeńka stroić.
mamcia2 te pieluchy są bardzo tanie,aż nie wiarygodne.Zamówię 2 paczki na próbę-sprawdzimy.

Ostatnia edycja:
majeczka widzę że wpadłaś w uzależnienie zwane ALLEGRO :) też to przerabiałam, a po jakimś czasie podliczyłam ile tam wydałam i stwierdziłam, że chyba źle ze mną :)

Z tego co widze to zawiesili sprzedajacemu konto. Może nie opłacił prowizji i mu zawiesili. Wcześniej sprzedawał też pieluchy i miał komentarze więc na złodzieja nie wyglądał. Poobserwuje jego konto i zobaczymy czy odwieszą.

Dzisiaj jak byłam w centrum trafiłam na przecenę ślicznych bucików i oczywiście musiałam je kupić :-D

buciki.jpg

A i jeszcze byłam w Sainsburym i trafiłam promocję proszku do prania dla dzieci Fairy 6,5 kg za 10 F (a kosztował 20F) i oczywiście też kupiłam i mój M go tachał :-)

reklama
żabcia moja siostra która mieszka w Szkocji do prania ubranek swojej córci też kupiła FAIRY,ale żel-ślicznie pachnie.U nas nie ma tego produktu,kiedyś widziałam na allegro,ale jakoś drogo wychodził.

Do góry