reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
aga7602
Piękny Kubusiowy zestaw1
Ach ten nasz nie ujarzmiony apetyt na zakupy hihihi.Kobieta to zawsze ma dobrą wymówkę na wydanie,albo raczej na trafne spożytkowanie kasiorki .

Izi, świetne te Twoje zakupy! Patrząc na nie stwierdzam, że ja jednak nie wiem, co kupować. Brak mi doświadczenia, przez co póki co ograniczam się do pajaców i body. A tu proszę - sweterki, jeansy i inne różności! Mam nadzieję, że będę miała okazję, czas i środki, żeby to nadrobić kiedy Emilka już się pojawi na świecie :)

aga śliczny Kubusiowy śpiworek i bodziaki :-)

A co do takiej poduszki fasolki to ja właśnie taką mam teraz używam ją do wygodnego układania się a potem posłuży do karmienia :-)

A moje najbliższe zakupy na allegro będą takie

ręcznik z kapturem z uszami OKRYCIE KĄPIELOWE duże (1795848046) - Aukcje internetowe Allegro

Mikrus BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kgProdukt Polski (1790235780) - Aukcje internetowe Allegro

Na razie staram się powstrzymywać od zakupów na allegro i jakoś mi się udaję bo karta z kodami do przelewów została w PL u przyszłej teściowej tzn przyszła po naszym wylocie i trzeba dzwonić i żeby podawała a mi się nie chce heh i jedynie to mnie trzyma że nie szaleję :-)

Ostatnia edycja:
Zakupowa goraczka mnie rowniez nie ominela... Jako ze cala ciaze spedzam na L4, mam duzo czasu na zakupy:) i dzis np kupilam piekne body z tygryskiem z bajki Kubuś Puchatek:)
Tak samo jak wiele z Was zaczynam gromadzic Pampersy gdy tylko widze jakas promocje. Zawsze to wydatek jest troszke rozlozony w czasie.... Gdyby ktoras byla zainteresowana- od wtorku w makro pieluszki Pampers w dwupaku-88 zl, chyba sie oplaca...?

ja proponuje zajrzeć do Tesco- nie pamietam dokladnie ceny ale chyba cos ok 80-90 zl za 132 szt czy może nawet i więcej- w zależności od rozmiaru!!
i do jutra są przeceny 30% na ciuszki i tak np mozna kupic 3paki spiochów za 17 zł, pajacyki, kaftaniki i inne cuda!!

reklama
najlepsze promocje na pampki zawsze sa w realu, w tesco rzadko się zdarzają a jak już to faktycznie na rozm. głównie 1-3, moze dlatego na nie mniej patrzałam bo my juz 4+ uzywamy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry