reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

to teraz czas na mnie..niby mam wszystko po Patryczku,ale...musialam troche dla dziewczynki:)
IMG_4626.jpgIMG_4627.jpgIMG_4628.jpgIMG_4629.jpgIMG_4630.jpgIMG_4632.jpgIMG_4633.jpgIMG_4636.jpgIMG_4625.jpgIMG_4639.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
ciag dalszy zakupow...

IMG_4641.jpgIMG_4642.jpgIMG_4643.jpgIMG_4646.jpgIMG_4647.jpgIMG_4648.jpg
a te zabawki kupilam na tablica.pl za 40 zł razem z przesylka!!!!!!!!!!!!!!!az nie wierzylam ze tak tanio sam luk tyle kosztuje:)
IMG_4649.jpg

Też interesowałam się tego typu poduchami.W moim przypadku chyba bardziej sprawdziła by się taka jak tapoducha.JPG
Koleżanka też ma coś w tym rodzaju,ale bardziej miękką.Taka jak jej to bardziej przydatna jest w czasie ciąży np. podczas spania,żeby móc wygodnie ułożyć się na boku i włożyć miedzy nogi, nie tak typowo do karmienia.

reklama
salsik-ja własnie mam taką podobną ale do spania, wygodnie mozna ułozyc sie na boku, ja ją teraz to normalnie uwielbiam bo odciąża moj kregosług.

Własnie wylicytowałam spiworek do łozeczka+ body-normalnie tak mi sie spodobały ze nie mogłam sie powstrzymać

Załączniki

• 1785731922.jpg
    1785731922.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 49
Do góry