reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Kubinek na roczek ode mnie i od M. dostanie wywrotke gigant z przyczepa Wadera. W sumie mielismy nic nie kupowac, bo zabawek ma sporo, no ale...

wywrotka-przyczepa-110cm-wader-65100-zabawki-gigant-auto.jpg

reklama
VIOLA czy to laweta???
Kacper od babci dostał laweta Wadera z dwoma autkami mniejszymi, teraz służy jako schowek na inne autka i traktory jakie dostał, muszę kupić pudło nowe na jego chłopięce zabawki, na aucie u nas Mela jeździ DSC01243.jpg

Ostatnia edycja:
Dorota Kacper dostal troche inny niz Fabianek, u nas wlasnie fajne jest to ze dziciaki moga na nim usiasc:) I teraz Fabian siada, Marika za nim i go trzyma i opdpycha sie od podlogi nozkami:p

Milva, no to super, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu kupimy i Lenka zareaguje podobnie jak Bartuś. Najbardziej jesteśmy za pallasem2 i chyba ten weźmiemy (podobał nam się w kolorze niebieskim). A tak z ciekawości ile dałaś za swój, bo pisałas coś o promocji za kolor i gdzie kupowałaś, może i my byśmy się skusili na identyczny.

reklama
kota auta wadeera to jest świetna inwestycja, Kamil własnie jezdzi z Karolcią na naczepie autka które dostał moj bratanek 10 lat temu;p;p to się nazywa długowieczność i naprawdę jest w stanie bdb:)

a my dziś kupilismy dzieciom w ikei stolik mamut i krzesełka:) Kamis w swoim uwielbianym kolorze zielonym Karolka ma rozowe a stolik niestety tylko niebieski był z tych co chcielismy ale przynajmniej kolorowo jest:) cieszę się bo dzieciaki razem będą mogły jesc i bawic przy nim. Choc moja mama juz nie jest taka zachwycona... stolik zajal miejsce w rogu salonu;p;p
nie chciałam kupowac kolejnych zabawek, autek bo duzo dostajemy po dzieciach mojego rodzenstwa a ze mlody dostal kase od chrzestnego na mikolaja to kupilismy przyszlosciowy prezent:) mlody zachwycony! Karola moment przespała(sen nocny już)

no i czekamy na dinusia bossa naszą maskotko-sucho basenową- kolorową wypasioną zabawkę:)

Do góry