reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Haneczka śliczna:-)Pięknie powychodziła na zdjęciach, widać,że zadowolona, impreza się udała a prezentów,że ho ho:-):-)SUPER:-)
Macie racje czas mija za szybko i ja tez czasem myśle,że za mało czsu poświęcam małemu..Każda matka tak czasem myśli.Nineczka ale to nie jest prawda,jesteś wspaniałą matką.Czemu ten czas tak pędzi??????

reklama
Witam ! My urodzinki też mamy zaliczone! U nas trwały one dwa dni:baffled: jak wesele:baffled: Wszyscy goście byli w sobotę tylko chrzestny Adrianka z rodzinką wczoraj. Sajgon mam w domu do teraz, ale po 7 dzieciach to się nie ma co dziwic. Fotki wrzuce ale nie wiem kiedy bo Madzia mi od 6 rano wymiotowała, teraz widzę że ją brzucho boli. Aż mi się płakac chce jak widzę że się bidula męczy:-( Po południu mamy lekarza:hmm:

Dziękujemy dziewczyny!

Sikoreczko - biedna Madzieńka, pewnie coś jej zaszkodziło :baffled: Daj znać jak było u lekarza i co powiedział.
Ale imprezkę to rzeczywiście mieliście niezłą - 2 dni :szok: Ja po swoim weselu nawet poprawin nie miałam heh heh
Siedmioro dzieci... Pewnie dom do góry nogami ;-)

Bardzo dziekujemy za pamiec i zyczenia :)

Najlepsze zyczonka dla :
Hani,
Sebusia,
Michała,
Olenki,
Bruna,
Kingii,
Natalii,
Evy
Duuuzo prezentow, grzecznych rodzicow!!!

I my już po urodzinkach.
Kuba imprezowal 3 dni :)
W pt dmuchał (no prawie sam ;-) swieczke. Tort mial karoserie z marcepanu i czekolady, a w srodku byl waniliowo-czekoladowy...pychotka! Picasa Web Albums - Małgorzata - Kubeczek
i byliśmy w kościele.
W sob i niedziele zaserwowalam dwudaniowe obiady, sporo zrobilam jedzenia i dobrze bo teraz moge odpoczac ( w lodowce i zamrazalniku mam gotowe i polgotowe dania) i poczytac ksiazki ktore dostalam :)
Kuba dostal glownie kaske.
Zdjecia:
1. Czekam na tatusia i torcik :)
2. Tort
3. Zjedliśmy już bagażnik ;-)
4. A takie sanki dostałem od rodzicow

Nineczka Hanutek jak zwykle uroczy....świetne zdjęcia bo świetna dziewczyna!!!
Megusku ojoj!!!jak ja Cię dawno nie wiedziałam!!!miło że w końcu się odezwałaś. Kubuś wyrósł że hoho...sanki ma bajeroskie. szczerze mówiąc nie widziałam jeszcze takich. a tort....mniam, mniam...pychotka....

Sikoreczka to imprezka,że ho ho.7 dzieci:szok::szok:Ale masz sprzątania:shocked2:
Megusku Kuba elegancki,że ho ho:-)Torcik spuer:tak::tak:Saneczki jak mu się podobają.Widać,że imprezka się udała:tak::-D

Sikoreczka wiem coś o tym...u nas było siedmioro dzieci...no i ja sama ze sprzątaniem zostałąm bo mój m. dogorywał po meczu...mi niestety nie pozwolił...ech.

Aniii faceci czasem są tacy bezmyślni...Mój M ostatnio zachowuje się nawet, nawet ale, po urodzeniu małego mieliśmy kryzys:-(Będzie dobrze.Causki:-D

reklama
Megusku jaki sliczny torcik:tak: A wlasnie sie zastanawialam nad takimi sankami dla mojej malej.I kupilismy inne a szkoda bo widze ze te sa naprawde fajne:tak:

Do góry