Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aryanku Idzie misio...Idzie słonik...idzie lalka...No i konik... Wszyscy razem z balonami...z najlepszymi życzonkami... bo to dzień radosny wielce... Masz już jeden roczek więcej... Wszystkiego najlepszego i 100 lat życzy: Mateuszek z rodzicami
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
Aryanku wszystkiego najlepszego i milego bycia roczniakiem.
Ja postanowiłam, że napis zrobię sama. Tyle u mnie pomocy naukowych, że z kolorowego papieru powycinam literki i na ozdobnej tasiemce przyczepię.
Dziewczyny jakie prezenty kupujecie swoim szkrabkom na roczek?
Roberciku Dziś są Twoje Urodziny! Zatem zawsze dziarskiej miny, Do zabawy mnóstwa siły, Żeby każdy dzień był miły, Pełen śmiechu i radości, Stu urodzinowych gości, Aut, kllocków i pluszaków, Stu prezentów, stu buziaków, Zdrowia szczęścia i słodyczy .... ...Mateuszek z rodzicami Ci życzy.
Roberciku, Mój ukochany słuchaj proszę,
dziś życzenia Ci przynoszę.
Żyj szczęśliwie i wesoło
otoczony szczęściem w koło.
Abyś miał pogodne dni,
z głębi serca życzę Ci.