Elma
Małgosia
Wszystkiego Najlepszego dla Filipka!
A my wyprawiamy roczek w dzień urodzin czyli w piątek, boże to już za tydzień a jestem w kompletnej rozsypce!!!! Kupiłam tylko świeczki, talerzyki, kubeczki, czapeczki, baloniki, napis itp. a jeszcze i tak nie dotarło mam nadzieję ze w poniedziałek przyjdzie paczką. Jutro będę obdzwaniać rodzinę żeby potwierdzić imprezę bo wstępnie już wszyscy wiedzą. Jak o tym wszystkim myślę to ogarnia mnie przerażenie
A my wyprawiamy roczek w dzień urodzin czyli w piątek, boże to już za tydzień a jestem w kompletnej rozsypce!!!! Kupiłam tylko świeczki, talerzyki, kubeczki, czapeczki, baloniki, napis itp. a jeszcze i tak nie dotarło mam nadzieję ze w poniedziałek przyjdzie paczką. Jutro będę obdzwaniać rodzinę żeby potwierdzić imprezę bo wstępnie już wszyscy wiedzą. Jak o tym wszystkim myślę to ogarnia mnie przerażenie
. W ostatniej chwili dostaliśmy zaproszenie na ślub mojej koleżanki i chrzciny jej córeczek bliźniaczek. Gdyby nie to, że to moja dobra koleżanka to pewnie byśmy nie pojechali. Po pierwsze, że to daleko, po drugie ta impreza nieźle trzepnie nas po kieszeni
a jeszcze trzeba wyprawić urodziny synowi. Jak nie zbankrutujemy w tym miesiącu to będzie dobrze;-)
.
.