K
kasiulka0901
Gość
dla Zuzi i dla Julii sto lat 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

rok temu byłam na weselu w Bydgoszczy i tam podali tort z ponoć najlepszej cukierni w mieści- ni mam pojęcia jakiej, ale czegoś tak pysznego- a sporo tortów już spróbowałam- to jak żyję nie jadłam.!! Królewski z ajerkoniakiem i jakiś taki na cieniutkim spodzie z grubą warstwą bitaj śmietany zmieszanej z białą czekoladą.... oj....aż mi ślinka poleciała jak sobie przypomnę ten smak...A mi mama przywiezie torty z Bydgoszczy:-):-):-):-):-) dobrze ze sie zdeklarowala bo mialam jutro zamawiac dla Natalki w cukierni a Emilce chcialam zrobic sama tort w ksztalcie jeza
ale perzynjamniej jedna rzecz mam z glowy
ale pieczeni miesa , robienie salatek zakasek itp niesety mnie nie ominie
![]()
wlasnie z tej cukierni mam ciasta . Własciciel mieszka niedaleko moich rodzicowa kiedyś był naszym sasiadem, chyba ze chodzi o cukierne ADAMA SOWY ......... ciasta tak samo dobre ale Sowa drogi

pyszny moja mama miala go na 50 urodziny a nazwy drugiego nie pamietam ale tez bardzo dobry bo przywiezli mi go na moje urodziny 

... ale narobiłyście ochoty... chyba pójdę i zjem dziecku jego kinder kanapkę
;-)

a juz myslalam ze tylko ja taka wyrodna matka objadam dzieci w chwili słabosci