reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
A mi mama przywiezie torty z Bydgoszczy :tak::-):-):-):-):-) dobrze ze sie zdeklarowala bo mialam jutro zamawiac dla Natalki w cukierni a Emilce chcialam zrobic sama tort w ksztalcie jeza :tak: ale perzynjamniej jedna rzecz mam z glowy:sorry2: ale pieczeni miesa , robienie salatek zakasek itp niesety mnie nie ominie :sorry2:
rok temu byłam na weselu w Bydgoszczy i tam podali tort z ponoć najlepszej cukierni w mieści- ni mam pojęcia jakiej, ale czegoś tak pysznego- a sporo tortów już spróbowałam- to jak żyję nie jadłam.!! Królewski z ajerkoniakiem i jakiś taki na cieniutkim spodzie z grubą warstwą bitaj śmietany zmieszanej z białą czekoladą.... oj....aż mi ślinka poleciała jak sobie przypomnę ten smak...

Xandii to STAROPOLSKA ;-):tak: wlasnie z tej cukierni mam ciasta . Własciciel mieszka niedaleko moich rodzicowa kiedyś był naszym sasiadem, chyba ze chodzi o cukierne ADAMA SOWY ......... ciasta tak samo dobre ale Sowa drogi:dry:

łoj, ja bym mogła mieć tylko ten tort, najlepiej jeszcze móc zaszyć się z nim sam na sam w kącie i dla mnie już pełnia szcęścia:-D

jeden to diabelski dla Emilki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pyszny moja mama miala go na 50 urodziny a nazwy drugiego nie pamietam ale tez bardzo dobry bo przywiezli mi go na moje urodziny :-p
a krolewski tez jadlam i ja uwielbiam nie raz sie kupowala po prostu kostke krolewska bo oni to w torcie robia i tez na wage z " blachy " sprzedaja

to jest ten diabelski :tak:
img1067do4.jpg

reklama
Do góry