Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i dobrze- my z Olcią mieliśmy tak samo i nic takiego się nie stało!Oliwcia teraz i tak tego nie zapamięta, a najważniejsze, że jest szczęśliwa i ma was- rodziców, którzy co dzień jej dają prezent swojej miłości. A poza tym, od czego ma się ciocie, wójków, babcie, dziadków....;-)NO to ja jestem wyrodna matka bo Oli od nas tzn od rodzicow nie dostala jeszcze prezentu ani na roczek ani na gwiazdke. Tak nam sie finanse skurczyly ze az strach. No ale sie zobaczy. Narazie jedzie na prezentach od innych ;p
.Prezentow dostal mase,teraz tylko sie zastanawiam gdzie to wszystko pomieszcze
.Powiedzialam tylko ze lubi pilki w kazdej postaci i takie tez dostal
.
.wcale nie uwazam zebys byla wyrodna, my jezeli chodzi o prezenty to wcale z tym nie przesadzamy, staram sie nie kupowac drogich zabawek, wcale nie z tego powodu ze nas specjalnie na to nie stac czy tez z tego powodu ze nam zal wydawac kase, ale podchodze do tego zdrowo rozsadkowa jula po prostu jest jeszcze za mala i bardzo szybko nudzi sie tymi zabawkami. we wszystkim musi byc jakis umiar. jednak mimo to staramy sie przy jakis okazjach cos jej kupic, ale za to poza okazjami niekupujemy praktycznie nic (narazie niewiele bylo tych okazji). jednak mysle ze niedostanie na urodziny zbyt wiele prezentow bedzie bardzo amlo gosci - rodzinka mojej siostry - maz jest chrzestym (od nich rowerek), moja babcia(najprawdopodobniej dostanie kaske) i moi rodzice (od nich nie wiem, ale mozliwe ze tez kaske) no i oczywiscie my wiec chcialabym cos kupic. i tylko tyle nas bedzie, tesciowa nie przyjedzie bo daleko, siostra Marka rowniezNO to ja jestem wyrodna matka bo Oli od nas tzn od rodzicow nie dostala jeszcze prezentu ani na roczek ani na gwiazdke. Tak nam sie finanse skurczyly ze az strach. No ale sie zobaczy. Narazie jedzie na prezentach od innych ;p
Totr jeżykowy prześliczy- w pierwszej chwili myślałam, że pluszak tam leży
Domiś jakiś taki jakby coś doroślejszy?;-)i wogóle imprezka widać, że się udała i wszyscy zadowoleni a najbardziej sam solenizant!