• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - to tak jak u nas :eek: kładziemy się między 19 a 20, a usypiamy około 22 :hmm:
Te podobieństwa mnie na swój sposób fascynują :huh::-D:-p

monia - mnie się szalenie podoba ta zabawka :tak:, jako, że ja maniaczka
drewnianych i edukacyjnych :))))))
Aha...i trzymam kciuki za AWANS :))

reklama
Kocurku pociesze Cie:) u nas usypiamy się ok 40min do godziny:) Leżymy sobie na łóżku, cycusiamy się a w przerwach różne cuda moje małe wyprawia, turla się po łóżku, zżera naszą pościel (bierze do buźki i ssie)stoi na czworaka a ostatnio w połowie mniej więcej woła tatę i nie da sie ruszyć dopóki nie przyjdzie i się nie położy koło niej...

Made mi też się podoba ale mała jakaś bo 15 na 15...

Awansu nie będzie:((((((( zreszta to nawet nie awans tylko fajniejsze obowiązki. Szefowa się nie zgodziła.... szkoda...

Ostatnia edycja:
hehe MONIA to ja chociaż tego "tatę" będę mieć z głowy, bo mało się małą zajmuje i nie uzależni mi dzieciaka :-p
Fajnie z tą pracą :tak: Ja sobie tak myślę, że nie wyrobiłabym w swoim fachu teraz, po nieprzespanych nockach i takich dzionkach :eek:

Mój naszczęście się zajmuje i to całkiem dużo:) Ostatnio jej się tak dopiero porobiło że tatę też chce do usypiania... śmiesznie to wygląda bo staje na czworaka w stronę drzwi i sie drze "tuśśśśś":)
A gdzie pracowałaś?

Kocurek hehe :-) Ja się pocieszam tylko tym, że Maniek do roku czasu
też był taki absorbujący ;-) jeszcze się napijemy gorącej kawy :-D zobaczysz......

monia - no właśnie miałam Ci pisać, że wszystko fajnie, tylko ten wymiar
jakiś przymały :eek:
Szkoda, że nie wyszło z tą zamianą w pracy, ale może jeszcze się okazja nadarzy :)

Bogusiu! Chciałam dyskretnie zakomunikować, że telefon made is kaput!
Jak będziesz miała możliwość, to wdepnij tu do nas!!!!!! :*

Kocurku - jedyne co, to psychicznie gorzej haha :-)))))))) A tak serio, to Maniek zaczął
przesypiać noce w wieku, niech no będę precyzyjna.....yyy....15 miesięcy!
Jest nadzieja Kochana, że te nasze najmniejsze też alienami się staną :))))))))))))))

reklama
O MATKO !!!! O żeby to tak było, jako rzeczesz!! :szok:
:-p yyy no dla dobra.. naszego psychicznego:-p

Czy mogę odesłać modem itp od kablówki pocztą...? Dziś mija termin oddania, będzie się liczyło...:confused: Bo tam są zawsze taaaakie kolejki... a zresztą nie mam jeszcze ubezpieczenia, a to centrum miasta i istne szaleństwo..! Oczywiście infolinia VECTRY zajęta ..

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry