• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made koopa dobra rzecz:)
Moja nie chce ostatnio pić NIC więc ja lubię big kooopy:happy2: bo to rzadkość ostatnio.

Kotek od patrzenia się NIE TYJE!! Powtarzaj sobie i wyłaź:)

Kotek moja rzuca bluetką, kubkiem niekapkiem, kubkiem treningowym, pluje z łyżeczki i strzykawki.... więcej pomysłów brak... Teraz testujemy różne rodzaje picia... może cosik posmakuje...

No a jak nie tylko Paczałaś to juz nie nasza wina.....:no:

kocie : dzieki za pocieszenie...ale ja mam obawy ze jeszcze od miesiaca nie skumal ze to on rusza paluszkami :) ciagle w podziwie i zdziwieniu fenomenem ;)

made : witaj :) ja tez sie ciesze z powrotu :) choc dzis akurat mam malensko czasu bo mieszkanie jak w-wa po bombardowaniu, rozpakowywanie, pranie i inne

a teraz udaje sie na drzemke :)

a mowialm wam ze kolejny aparat fotograficnzy (kilka m-cy mial...) pozegnal sie z zyciem...???? :( tym razem ja go wykoncz"ylam a nie L. Upadl mi... i teraz nie bed emogla fotek wklejac bo ten drugi ma taka pojemnosc zdjec ze mi sie ani na maila nie mieszcza ani na fb ani tu ani nigdzie :( a jakosciowe wcale nie fajne :((((( snigfffff chyba po raz kolejny posuzkam w tajmenocy nowego ;) ale juz inny, ten wzielam taki jak poprzednim razem, twierdzac ze stary ozyl ;)

Made czekam na PW - w przyszłym tygodniu postaram Ci się choć troszkę życie osłodzić... :-p

A tym uśmiechem postaram się życie każdej z Was osłodzić - - choć widzę, że Wy tu bardziej konkrety dziś...:-)

Monia napracowałaś się z tą książką! Ja właśnie pierwszą zupkę gotuję według Twojego przepisu :-)

reklama
Lil daj znać jak wyszło:))
Ja lubię jasno i przejrzyście więc postanowiłam że skoro nie ma to sama sobie zrobię:)
I spokojnie ja mam tyle wspólnego z tymi przepisami że jej ściągnęłam i obrobiłam:)) Ja nie gotująca zazwyczaj:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry