• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Emi już zjadła, Karola i ja właśnie jemy obiadek - gołąbki od mojej babci :laugh2: Babcia bardzo zadowolona z wizyty, my też, Emi się popisała szeeeeeerokim uśmiechem więc babcia w skowronkach :laugh2: No i do tego słoneczko świeci całą parą i choć chłodno bo u mnie -1"C - 0"C to był suuuper spacer w obie strony :tak:

reklama
hej ho!

my jeszcze w lozku :) bardzo pozno poszlismy spac, dlugo spalismy a potem zadnemu sie nie chcialo ruszyc. zrobilam sniadanie do lozka i m cos przebakuje, ze idzie pod prysznic. pogoda piekna! trzeba pojsc nad jezioro zobaczyc co u kaczek slychac :)

karolina - przeczytalam rybna historie. strach sie bac! Niezle musialas sie nastresoac! Nie mowiac juz o Nince...
ja rybki jadlam od malego, bo zawsze cale wakacje w Mrzezynie nad morzem i rybki jedlismy prosto z morza :) pamietam jak siostra babci uczyla mnie jesc ostroznie i w zasadzie do tej pory tak jem ;-) a tak u nas to moj tata osci polyka - raz mu utknela i w AM wyciagali a tak to zawsze na stole chleb do ryby i jak tylko ktos podejrzewa, ze polknal to duzo chleba sie je.

made co Ty tak szybko kasujesz zalaczniki zlosnico?

boogie super rowerek!

kocurku ​ bisou :)

POK przeceniasz mnie - aż taka mądra to nie jestem, co to "bisou" ? :eek: No dzwoni, ale w którym kościele..:confused::-D Nie chce mi się sprawdzać, może się samo przypomni :-p

Byliśmy na lodach przed obiadem:)
Mąż zakupił mi torebkę i bluzkę:)))
Idę zaraz robić naleśniki a potem farbować włosy, nowy kolor.

witam niedzielnie ,
piekna pogoda, slonko swieci, z 4 stopnie na plusie :-)
obiad juz zjedzony, spacer zaliczony teraz drzemka by sie przydala :-)

Karola, pamiętaj, żeby sama jej nie podnosić, to jednak 9 kilogramów :sorry: Wszystkie rzeczy są wyprane, więc gdyby jedna z bliźniaczek potrzebowała czegoś od razu, to może już użyć :tak: mam nadzieję, że będziesz zadowolona :-)

Cześć babeczki!

Wlatuję dopiero teraz, bo w nocy coś mnie dziwnego dopadło - od ok. 3 było mi tak niedobrze i w glowie kręciło mi się jak na jakiejś karuzeli! :eek::-(:sad: Jeju, myślałam, ze umrę! Nie mogłam się z łóżka podnieść, do łazienki szłam opierając się o ścianę... :sad: Nie wiem, co za cholera, ale do tej pory mi słabo, niedobrze i głowa mnie strasznie boli... :-(:-(
A dziś mieliśmy bardzo miłe odwiedziny dwóch znajomych par z maluszkami: prawie półroczną dziewczynką i 5-mies. chłopczykiem. :-):-) Mia ma teraz koleżankę i dwóch koleżków, bo jeszcze jedna znajoma para ma synka - młodszego od Mii o mies. :happy::happy: Wśród naszych znajomych w 2011 urodziła się masa dzieci! :-)
A poza tym zostaliśmy zaproszeni na ślub w sierpniu! :-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy: Ale fajnie! :-)

Ufff, teraz jakoś w miarę się czuję, musiałam stanąć na nogi zanim przyszli znajomi i jak byli, to jakoś gadu gadu i zapomniałam o swoich dolegliwościach na chwilę przynajmniej.

Jak Wam niedziela mija?
Bez bicia przyznaję się, ze nic nie poczytałam, ale nie miałam jak... :baffled:

Ahaaa, dziś stanęłam na wadze iiiiiiiiiiiiiiiiii... ważę MNIEJ niż przed zajściem w ciążę!!!
:-):-D:rofl2::happy::tak:;-):wink:;-):tak::happy::rofl2::-D:-) Wohooooo!!! Jak zejdę do 59 kg, to osiągnę moją wymarzoną wagę! :-):-) Ufff, jeszcze tylko 2,5 kg! Ale i tak jest super! :-)

Spadam robić obiad.
Będę z doskoku.

Karola, pamiętaj, żeby sama jej nie podnosić, to jednak 9 kilogramów :sorry: Wszystkie rzeczy są wyprane, więc gdyby jedna z bliźniaczek potrzebowała czegoś od razu, to może już użyć :tak: mam nadzieję, że będziesz zadowolona :-)

Boogie dzięki Ci Skarbie Kochany:))))))))
Męża zatrudnię do noszenia:)

Moja torebka:) W sumie to niby torba na laptop ale ja będę nosić:)
Zobacz załącznik 443523

reklama
hejka niedzielnie :)

u nas cieplo ale pochmurnie i deszczowo
obiad zaliczony ale spacer jesczze nie, mamy lenia :)

carola : fajna torebka, taka pikowana à la chanelowska :)
mi wczoraj doszly 3 peikne sweterki i sukienka taka sweterkowa, wlasnie jedna z tych kreacji zlaoae na spacer i podwieczorek :)

mary : tez kiedys takie cos mialam, w wakacje u tescuiw...tylko z eja bylam w ciazy ;)
normalnie mi sie sciany mylily, sufit z podloga...myslalam ze nie dotre do pokoju z lazienkai, przewrocilam sie prawie... jakies zaburzenie blednika czy cus... odpisze na fb za chwile !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry