• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam stałe bywalczynie :-)
witam również nowe koleżanki

muszę się na początku pochwalić o 6.30 nastąpił 10 minutowy poród i zostałam ciociom :-) 67 cm 3600

ale się cieszę :-D

mamo
co za sny lepsze niż ja mam :):)

asiu jesteś w 4 tygodniu więc teoretycznie od zapłodnienia może 2 tydz dlatego nic nie widać dokładnie nie martw się będzie dobrze,
dlatego nie warto iść za wcześnie na usg bo to tylko stres jest dodatkowy

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka ja nie wiem ale jak tyle ci sie spuźnia to może nie ma to znaczenia na moim pisze że w dniu @ trzeba robic z rana a potem to juz nie musi byc z rana :)

Iwonka gratulacje :) mówisz poród 10 min to ja juz moge rodzić zrobie zaraz wracam i będe dziecie tulic :):)

Szczęśliwa Marylka dziękuję za odpowiedz.Też tak myślałam ale chciałam się upewnić.Idę zająć się domem i jak mnie podkusi to zrobię dziś test...
Wpadnę do was później...

Agnieszka to trzymam kciuki za jutrzejszy test!!! :tak::-)

mama bardzo rozsądne podejście :tak: zatem już niedługo staranka będę trzymać kciuki!!! :tak::-)
PAULA-dziekuje bardzo-staram ie byc rozsądną mamuśką,mam 31 lat i juz troche wiem co w zyciu ważne i na co zwracać uwage...:tak::-Ddaj nam znac po Twojej wizycie co tam u Karolka-mamy juz jednego Karola na wątku nasz Zapmarta ma synka o tym imieniu-ma 13 m-cy:-)
AGNIESZKA- daj znac jaki wynik testu,choc jak juz raz tak mialas to moze faktycznie hormony,ale skoro masz w domu to warto zrobic-pewnie!!:tak:
bb77- jak tam nadrobilas???:happy:
KING jak tam u Ciebie po wizycie??
SZCZESLWA a Ty masz na 11 to zaraz pewnie sie powoli zbierasz??trzymamy kciuki zeby ten drugi ginek.mial lepsze podejscie:tak:
ja chodzilam wczesniej tylko prywatnie i nie bylam zadowolona...a od czasu poronienia to juz wogole,wiec zmienilam na ginek na nfz i z nim dopiero udalo sie zajsc w ciaze-polecil jakie badania zrobic ,na co zwracac uwage,potraktowal jak kobiete ktora stracila dziecko-pamietam jak poglaskal mnie po reku i powiedzial-pani stracila dziecko i musimy sie dowiedziec dlaczego?? nie place Mu zlotowki-jest cudownym czlowiekiem i b.dobrym ginek.poprowadzil mi dobrze 2 ciaze i teraz jesli zajde tez jestem spokojna:-Dzycze wszystkim takiego cudnego lekaza-i przy dwoch porodach dzwonilam do Niego ze mam dzieci to cieszyl sie jak rodzina:tak:i gratulowal i wogole...

Agnieszkak.k- śmiało możesz zrobić test:tak:
Ja z Maciusiem robiłam koło południa i oczywiście był pozytywny i to było w dniu kiedy powinnam mieć @

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry