• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszko trzymam kciuki za 2 kreski :):) a potem wysyłaj nam fluidy :P
maryla no 10 minut a to jej pierwszy poród :) to jest ta co byłam z nią 1 maja na porodówce co okazało się że fałszywy alarm :):) jeju ale jakie duże to dziecko :):)
a najlepsze jest to że ona szczupła z brzuchem wyglądała jak te lalki barbi co im się tylko brzuch powiększa, z tyłu w ogóle nie było nic po niej widać, :):) ale wysoki będzie po tacie bo tata jest chudy i długi hihi aaaa płeć męska bo zapomniałam dodać :P

reklama
czesc dziewczyny wpadlam sie tylko przywitac, zaraz ide sie bawic z malym, dopiero 30min remu wtsalismy i ruszamyz nowym dniem :)
agnieszka fajnie z ejuz testujesz!!!! napisz koneicznie zajrze po poludniu, a jelsi bedziesz rano robila ot jutro zajrze ! :)
co dfo testowanie przed data spodziewanej @ to chyba lepiej zrobic z rannego siusiu, choc radze tobie a sama nigdy nie moglam doczekac sie na drugi dzien rano :) jedyny raz kiedy tak zrobilam ( a robilam juz cyba z 10 razy testy)to akurat wtedy gdy naparwde jedyny raz bylam w ciazy :) tylko ze wtedy udalo mi sie wyczekac do rana, bo juz w srodku, w duchu wiedzialam... bylam pewna... od 2 dni mi wszystko smierdzialo, w calym domu wszystko mi plesnia pachnialo, nawet obiad i moje rece. z mezem przeszukalismy dom a tam ani splesnailego jablka ani nic... no taka to byla historia z rannym tetem ;)

milego dnia wszystkim :)

Mnie bardzo ciągnęło do tego żeby zrobić test miałam przeczucie poprostu :):) Ja też zmykam dziewczynki szykować sie do ginka jak tylko wróce zdam wam relacje :):) Buziaczki:**

Iwonka no to super tylko pozazdrościc takiego porodu :0 i gratuluje dumna ciociu :):)

hej josephine:):):) kurcze a ty wytrzymasz do stycznia ??

Cześć dziewuszki !!!!
Pogoda za oknem paskudna,ale musze jechac do UP niestety, dostałm skierowanie na staż ... tzrymajta kciuki !!!

mama - no sny masz urocze hehe :D Ponoć pochodzą z naszej podświadomości, a tak na poważnie, to mi się wciąż śnią jakieś brednie, kiedys śniło mi się, że mój mąż mnie zdradził z koleżanką i jak się obudziłam, to byłam jeszcze pod silnym wpływem i myślałąm, że go zabije, pół dnia się do niego nie odzywałam, tak to przezyłam, a to tylko sen - wariatka ze mnie ....

Agnieszkak.k - jestem ciekawa wyniku testu, trzymam kciuki !!!

Dziewczyny zrobiłam test i wyszła jedna kreska więc to nie ciąża.Moje hormony się mną bawią albo torbiele rosną...jeju jak sobie wkręcam:(
Idę zająć się domem i posiedzę troszkę z synkiem.
Zajrzę później...

nagapalma no mi sie ostatnio sniło że mąż chciał rozwodu i jak mu powiedziałam to z kolei on przezywał i cały dzien mi powtarzał że nie da mi rozwodu :) że mam to sobie z głowy wybić :):)

Agnieszka przykro mi i mam nadzieje że to hormony a nie żadne torbiele

NAGAPALMA- witam i milego dnia!!
IWONKA2B- czesc kobietko i gratuluje rozumiem ze parte miala 10 min?? ja mialam 11 min wiec tez express:))) i Domi mial 4100 i 57 cm wiec tez kawal chlopa:))
EWCIA3004- witam i Ciebie :) fajnie ze zaglądasz:))
AGNIESZKA- no to teraz wiesz ze trzeba dzialac z ginek.bo wesolo nie jest..nie wiem co moze byc przyczyna-moze torbiele..ale potrzebne jest usg i bedzie wiadomo...
JOSEPHINE- napisalam Ci komentarz na NK-Ty wygladasz jak starsza siostra Polkusia:)))

ja chce byc w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogarnia mnie szaleństwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam:) ja od rana krzątam się po domu i sprzątam:) nie mogłam spać i wstałam o 7:-p
mama tylko pozazdrościć takiego lekarza:tak: od razu czujesz się lepiej gdy opiekuje się Tobą ktoś kto się na tym zna i kto respektuje nasze uczucia:tak:
agnieszka szkoda, że jedna kreska
Szczęśliwa gratulacje:-). mam nadzieję, że usłyszysz u lekarza dobre wiadomości:tak:
a ja właśnie piję kawę i jem lody:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry