K
Kinga85
Gość
dziękuję CiKINGA- daj nzac jak po wizycie i wypytaj sie o wszystko;-)co Ci nurtuje:-)
Jestem już po wizycie!
zaraz opowiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziękuję CiKINGA- daj nzac jak po wizycie i wypytaj sie o wszystko;-)co Ci nurtuje:-)
asiuasiu byłam u kilku polskich lekarzy za granicą i niestety w większości płacisz im kasę i to niemałą i raz że Ci dobrych informacji nie udzielą, to jeszcze nieźle nastraszą. Ja się bardzo zraziłam do polskich lekarzy za granicą.
czesc kochane nawet nie mow ja wczoraj za usg zaplacilam 120euro i powiedzial ze to pol ceny bo nie bylo nic qwidac i ze w zwiazku z tym mam przyjsc 30 i tylko mnie nastraszylja mu mowie to co nic nie ma nie jestem w ciazy on ze jestem ale narazie to cos sie tam tylko pozwijalo kurde mysle sobie 4 tydzien to juz powinno cos byc chyba i sama teraz nie wiem czy czegos mi nie powiedzial czy jak wiec 120 euro za nerwy i zadnej wiedzy haha
Asiu no ten Twój lekarz to jakiś dziad tylko cie nastraszył ale nie martw się nic na pewno będzie ok my trzymamy kciukipewnie jest tak jak mówią dziewczyny ze to jeszcze wczesna ciąża i to dlatego
asiuasiu byłam u kilku polskich lekarzy za granicą i niestety w większości płacisz im kasę i to niemałą i raz że Ci dobrych informacji nie udzielą, to jeszcze nieźle nastraszą. Ja się bardzo zraziłam do polskich lekarzy za granicą.

;-)