• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asiu no ten Twój lekarz to jakiś dziad tylko cie nastraszył ale nie martw się nic na pewno będzie ok my trzymamy kciuki :) pewnie jest tak jak mówią dziewczyny ze to jeszcze wczesna ciąża i to dlatego

asiuasiu byłam u kilku polskich lekarzy za granicą i niestety w większości płacisz im kasę i to niemałą i raz że Ci dobrych informacji nie udzielą, to jeszcze nieźle nastraszą. Ja się bardzo zraziłam do polskich lekarzy za granicą.

no naprawde nie wiem co myslec jak patrze na zdjecia w necie 4 tydzien to widas cos a u mnie niby nic nie widac to nie rozumiem tego i w zwiazku z tym nic konkretnego mi nie powiedzial

czesc kochane nawet nie mow ja wczoraj za usg zaplacilam 120euro i powiedzial ze to pol ceny bo nie bylo nic qwidac i ze w zwiazku z tym mam przyjsc 30 i tylko mnie nastraszyl :( ja mu mowie to co nic nie ma nie jestem w ciazy on ze jestem ale narazie to cos sie tam tylko pozwijalo kurde mysle sobie 4 tydzien to juz powinno cos byc chyba i sama teraz nie wiem czy czegos mi nie powiedzial czy jak wiec 120 euro za nerwy i zadnej wiedzy haha

Asiu wiem wiem za granicami Pl sobie liczą za takie wizyty i dlatego się waham...pomyślę nad tym na spokojnie i podejmę decyzję...

Asiu no ten Twój lekarz to jakiś dziad tylko cie nastraszył ale nie martw się nic na pewno będzie ok my trzymamy kciuki :) pewnie jest tak jak mówią dziewczyny ze to jeszcze wczesna ciąża i to dlatego

powiedzial mi tylko ze to ze jestem w ciazy nie ulega watpliwosci robil mi trzeci test bo 2 robilam sama i tyle nie kumam pana

asiuasiu byłam u kilku polskich lekarzy za granicą i niestety w większości płacisz im kasę i to niemałą i raz że Ci dobrych informacji nie udzielą, to jeszcze nieźle nastraszą. Ja się bardzo zraziłam do polskich lekarzy za granicą.

Też tak słyszałam a podobno polscy lekarze za granicami biorą więcej niż Ci normalni :szok:
No nic uciekam kochane zrobić sobie inkę z mlekiem i z synkiem klocki poukładam,nie długo czas do pracy się szykować.
Asiu nie bój się i bądź dobrej myśli.Przed Tobą wspaniałe chwilę,ciesz się nimi najmocniej jak tylko potrafisz :tak:;-)

Miłego dnia!

asiu powiem Ci tak jak ja byłam na pierwszym usg też nic nie wyszło mimo iż z moich obliczeń wynikało iż to 4 tydzień, pójdziesz za 2 tyg i będzie już widoczny Twój maluszek zobaczysz
tylko się nie denerwuj bo w Twoim stanie nie można

No więc tak..
badała mnie wspaniała ginekolog Lewandowska (dobra kobieta)
dała skierowanie na OB, CRP (sprawdzenie czy jest stan zapalny),hormon PRL.

W połowie cyklu mam skierowanie na USG podbrzusza (bardzo dokładne)

Z wynikami potem idę s powrotem do Lewandowskiej.
Powiedziała mi że w zależności od wyników jakie jej dostarczę zdecyduje czy da mi skierowanie na FSH

Tyle.. narazie badania potem bede wiedziała wiecej.
mamy z mężem nadzieje że wyniki będą prawidłowe.

asiuasiu ja tu już rodziłam w Irlandii pierwsze dziecko i nie stresuj sie tak bardzo tu pierwsza wizyta jest dopiero w 12 tygodniu ciąży. Najpierw musisz iść do swojego GP i on Ci da skierowanie właśnie do szpitala w którym będziesz rodzić. No i później bedziesz tam miała wizyty co miesiąc i u GP na zmiane.
Ja podobnie jak Ty jak tylko sie dowiedziałam o ciązy to zaraz poleciałam do ginka oczywiście tez zapłaciłam kaske 120 z USG u polskiego ginka i też było widać tylko pęcherzyk ciążowy i też mnie to zestresowałao, ale na kolejnej wizycie jak ciąża miała już 6 tygodni to na USG było już coś widać no i serduszko słychać, więc spokojnie :) trzeba cierpliwości troszke :) bedzie dobrze kochana :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry