• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAM SIE Z RANA- dzis wczesniej niz zwykle bo dzieci wstaly przed 7 i szybciej sie wyrobilam ze wszystkim-takze Zuza juz w przedszkolu(a normalnie dop.bym Ja wiozla;-)),pranie wstawione,Domi u gory z zabawkami a ja ide zaraz nadrobic-jem sniadnie,kawka pachnie,slonko swieci-mam nadzieje na mily dzien...
KINGA- daj nzac jak po wizycie i wypytaj sie o wszystko:tak:;-)co Ci nurtuje:-)
witam nowa staraczke -MAMUSIAAAA- pisz jak najczesciej i powodzenie zycze-kiedy zaczynacie-w tym cyklu??

reklama
Czesc dziewczynki:) ale mi sie przyjemnie spało:):) Ja dzis sie wybieram do drugiego ginka bo ten co byłam wczoraj ani mnie nie zbadał bo powiedział ze za wczesnie a po drugie nawet nie zapisał mnie na usg z NFZ tylko prywatnie a takie usg 60 zł .... wiec ide po drugą porade do innego lekarza :)

Witam się jak któraś tam z kolei z rana :-D
Witam:-)
Jestem mamą Wojtka. Synek ma już dwa latka i z mężulkiem stwierdziliśmy, że najwyższe pora na drugiego brzdąca:-D Więc rozpoczęliśmy staranka:-p
Już nie mogę się doczekać takiego drugiego malucha biegającego po domu:-D
Ja długo już o tym myślałam, ale czekałam aż mój M dojrzeje do tego sam i się udało!!!
Za długo nie musiałam czekać:-)
Sorki, że tak nie gramatycznie ale cieszę się, że do Was wracam....bo przez pracę już dawno mnie nie było...tzn nie mogłam być aktywna:zawstydzona/y:
Trzymajcie kciuki:-p a ja będę oczywiście za Was:-D
Witaj i fajnie że kolejną osóbka do nas dołącza.Powodzenia życzę w staraniach o fasolinę :tak:;-)
WITAM SIE Z RANA- dzis wczesniej niz zwykle bo dzieci wstaly przed 7 i szybciej sie wyrobilam ze wszystkim-takze Zuza juz w przedszkolu(a normalnie dop.bym Ja wiozla;-)),pranie wstawione,Domi u gory z zabawkami a ja ide zaraz nadrobic-jem sniadnie,kawka pachnie,slonko swieci-mam nadzieje na mily dzien...
KINGA- daj nzac jak po wizycie i wypytaj sie o wszystko:tak:;-)co Ci nurtuje:-)
witam nowa staraczke -MAMUSIAAAA- pisz jak najczesciej i powodzenie zycze-kiedy zaczynacie-w tym cyklu??
Mama witaj
Dziś wcześniej się pojawiłaś.Dobrze że się wyrobiłaś już a to dopiero w Pl jest po 8 będziesz miała za to dłuuugiii dzień :-)
Czesc dziewczynki:) ale mi sie przyjemnie spało:):) Ja dzis sie wybieram do drugiego ginka bo ten co byłam wczoraj ani mnie nie zbadał bo powiedział ze za wczesnie a po drugie nawet nie zapisał mnie na usg z NFZ tylko prywatnie a takie usg 60 zł .... wiec ide po drugą porade do innego lekarza :)
szczęśliwa a może warto poczekać jeszcze choć ze 2 tygodnie i wtedy iść na usg.Może wtedy dowiesz się więcej na temat swojej fasoliny bo więcej będzie widać :blink:

szczęśliwa a może warto poczekać jeszcze choć ze 2 tygodnie i wtedy iść na usg.Może wtedy dowiesz się więcej na temat swojej fasoliny bo więcej będzie widać :blink:

Zobacze co mi dzisiaj powie ten lekarz :):) jak bedzie tak samo to poczekam z dwa tygodnie tylko wiesz ja chciałabym wiedziec czy wszystko jest ok i że nie mam sie czym martwic :)

czesc SZCZESLIWA;-)fajnie jak sie tak dobrze spi:tak:to daj znac po wizycie i dus o swoje:-)
BIBINKA,SOL- jak dziewczynki,leki dzialaja,nocka przespana???:sorry2:
PYSIA- bedzie pasowalo tylkona welonie to zeby tak delikatnie tych cyrkonii bylo bo jak bedzie za duzo to mozesz przedobrzyc,ale jak bedzie delikatnie to efekt bedzie uroczy-tak mysle:sorry2:
ZAPMARTA- jak tam synio pospal??jak dzis jajniki???temperature mierzysz juz w tym cyklu???
moje ranie czeka na rozwieszenie wiec mykam,ale ...mam Was na oku:tak:
a ja dzis mialam nocke do bani-przypomnialo mi sie ,ze mialam Wam napisac:sorry2:otoz ostatnio dziewczyny pisza ze snią im sie dzieci -no mi tez sie snilo dzis dziecko-3 letnia dziewczynka i okazalo sie,ze.....to dziecko mojego męża z inna kobietą-:szok::szok::szok::szok::szok:matko i corko co za sen i teraz nie wiem-wynająć detektywa....pierwszy raz mialam taki sen-niechno tylko moj wroci z pracy...

Zobacze co mi dzisiaj powie ten lekarz :):) jak bedzie tak samo to poczekam z dwa tygodnie tylko wiesz ja chciałabym wiedziec czy wszystko jest ok i że nie mam sie czym martwic :)
Wiem,doskonale Cię rozumiem.Martwisz się o swoją fasoleczkę to normalne.Idź do drugiego lekarza i dowiedz się jak najwięcej niech usg zrobi i zobaczy czy wsio jest dobrze ;-)
a ja dzis mialam nocke do bani-przypomnialo mi sie ,ze mialam Wam napisac:sorry2:otoz ostatnio dziewczyny pisza ze snią im sie dzieci -no mi tez sie snilo dzis dziecko-3 letnia dziewczynka i okazalo sie,ze.....to dziecko mojego męża z inna kobietą-:szok::szok::szok::szok::szok:matko i corko co za sen i teraz nie wiem-wynająć detektywa....pierwszy raz mialam taki sen-niechno tylko moj wroci z pracy...
o rany ale sny :-D no to mąż będzie miał gadane :-D:-D

Wiem,doskonale Cię rozumiem.Martwisz się o swoją fasoleczkę to normalne.Idź do drugiego lekarza i dowiedz się jak najwięcej niech usg zrobi i zobaczy czy wsio jest dobrze ;-)

nioo martwie sie bardzo:):) ale to chyba normalne tym bardziej ze to moja 1 ciąża i bardzo to przeżywam :):) mój tatko srednio co 2 godzinki do mnie dzwoni i pyta jak sie czuje moja córka i wnusia heheh bo bardzo by chciał wnusie :)

nioo martwie sie bardzo:):) ale to chyba normalne tym bardziej ze to moja 1 ciąża i bardzo to przeżywam :):) mój tatko srednio co 2 godzinki do mnie dzwoni i pyta jak sie czuje moja córka i wnusia heheh bo bardzo by chciał wnusie :)

To normalne ale podchodź do tego spokojnie i bez fikcji .Ja sobie zawsze powtarzałam że ciąża to nie choroba i jeszcze w 8 miesiącu ciąży do szkoły chodziłam.Wszyscy się śmieli że w szkole urodzę :-DTermin miałam na 1go stycznia i tak urodziłam :tak:mój Alan ma datę urodzin 01.01.2007 w przyszłości będzie miał podwójne imprezy :-D

reklama
SZCZESLIWA nie wiedzialam ze dzieci to na klopoty....mi sie snila kumpela ze miala syna i 4 corki:szok:i jedna z nich byla mojego Toma:crazy:i pamietam jaka sie w tym snie czulam zawiedziona i oszukana przez dwie bliskie osoby-takie dziwne uczucie-no nic to tylko sen;-):tak:
AGNIESZKA- a najlepsze ze ja przed spaniem nie mysle o takic rzeczach a tu masz -taki sen...
u mnie dzis slonko ie niemrawo pokazuje choc w sumie jaest dosc chlodno...zaraz wystawiam pranie na ogrod. mam nadzieje,ze Tom dostanie pęsje na konto w piatek to w weekend pojedziemy do ogrodniczego po tuje iglaki i inne cudnosci i licze ze dostane róże szczepione na pniu bo chcialabym przed domem 3 posadzic,ale jak dostanie w poniedzialek to moge sobie planowac:dry:
SZCZESLIWA- na ktora masz tego ginek???

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry