• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
od 11 przyjmuje nie ma zapisów przychodzisz rejestrujesz sie i czekasz :):) wczoraj jak byłam i widziałam te mamusie z brzuszkami już takimi konkretnymi to smiałam sie sama do siebie :):) bo pomyślałam ze też taki bede miała słodki:)
...jak napisałaś tego posta to od razu przypomniało mi się jak Ja czekałam hehe to były czasy i powiem wam kochane że chyba trochę już zapomniałam jak to się z maluszkami obchodzić...

:-)czesc dziewczyny:-)
witam sie z rana:-)
szczesliwa daj znac jak tam u ginek.
u mnie jeszcze 6dni ;-)zaraz ide sie szykowac do pracy.

Witam :happy2:
Ale u Was ruch już od samego rana :eek::-)
Ja dzisiaj mam wizytę u gina więc zobaczę co słychać u mojego Maluszka (niestety bez usg).

mama ale sen! :szok: ale mąż będzie miał teraz!!! ;-) żartuje to przecież tylko sen wiec nie ma się czym martwić...a Wy staracie się już o 3 dziecko?

Kinga napisz jak u gina?

Agnieszka.kk widzę że u Ciebie owulacja - powodzenia! :-)

Szczęśliwa trzymam kciuki za wizytę :-)

Pozdrawiam. Buziaki

Ostatnia edycja:
...jak napisałaś tego posta to od razu przypomniało mi się jak Ja czekałam hehe to były czasy i powiem wam kochane że chyba trochę już zapomniałam jak to się z maluszkami obchodzić...
Ja mimo że nie byłam w ciąży bardzo opiekowałam sie moimi siostrzeńcami od narodzin :) Pamietam jak urodził sie mój drugi siostrzeniec wcześniak niestety i przyjechałam do szpitala do siostry zobaczyłam go w tym inkubatorze w tych okularach to ryczałam jak głupia tak było mi go żal ....a teraz to jest taki mały szatanek heheh

Witam dziewczyny:)
Paula no u mnie owulacja ale to na razie tylko obserwacje.Staranek jeszcze nie zaczęliśmy,czekam na wizytę w Pl a potem podejmiemy decyzję czy od razu czy jeszcze poczekamy.Poza tym @ mi się spóźnia i to bardzo długo,dziś mam 40 dzień cyklu i @ nadal brak,wyczytałam i podejrzewam że może tworzą się torbiele :(
Więc jak @ nie przyjdzie do końca tygodnia to spróbuję dostać się do szpitala tu w Leicester i usg zrobić,poszukać porady i zobaczymy co dalej.

KasiaWie - napewno dam znać jak było u ginka :)
Paula - dzieki :)
Agnieszka - ty nie masz tyle okresu co ja z tego co pamietam bo ostania @ miałyśmy w tym samym dniu 27.03??

Witam dziewczyny:)
Paula no u mnie owulacja ale to na razie tylko obserwacje.Staranek jeszcze nie zaczęliśmy,czekam na wizytę w Pl a potem podejmiemy decyzję czy od razu czy jeszcze poczekamy.Poza tym @ mi się spóźnia i to bardzo długo,dziś mam 40 dzień cyklu i @ nadal brak,wyczytałam i podejrzewam że może tworzą się torbiele :(
Więc jak @ nie przyjdzie do końca tygodnia to spróbuję dostać się do szpitala tu w Leicester i usg zrobić,poszukać porady i zobaczymy co dalej.
Agnieszko to jak wyliczyłaś sobie owulację skoro @ nie miałaś? oby to nie była torbiel! ale zawsze lepiej sprawdzić! miałaś już takie długie cykle? a może to fasolka? ;-) zatem powodzenia w obserwacjach :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry