Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
SZCZESLIWA- na ktora masz tego ginek???
od 11 przyjmuje nie ma zapisów przychodzisz rejestrujesz sie i czekasz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SZCZESLIWA- na ktora masz tego ginek???
...jak napisałaś tego posta to od razu przypomniało mi się jak Ja czekałam hehe to były czasy i powiem wam kochane że chyba trochę już zapomniałam jak to się z maluszkami obchodzić...od 11 przyjmuje nie ma zapisów przychodzisz rejestrujesz sie i czekaszwczoraj jak byłam i widziałam te mamusie z brzuszkami już takimi konkretnymi to smiałam sie sama do siebie
bo pomyślałam ze też taki bede miała słodki
![]()

:-)
ale mąż będzie miał teraz!!! ;-) żartuje to przecież tylko sen wiec nie ma się czym martwić...a Wy staracie się już o 3 dziecko? Ja mimo że nie byłam w ciąży bardzo opiekowałam sie moimi siostrzeńcami od narodzin...jak napisałaś tego posta to od razu przypomniało mi się jak Ja czekałam hehe to były czasy i powiem wam kochane że chyba trochę już zapomniałam jak to się z maluszkami obchodzić...
Agnieszka - ty nie masz tyle okresu co ja z tego co pamietam bo ostania @ miałyśmy w tym samym dniu 27.03??
Agnieszko to jak wyliczyłaś sobie owulację skoro @ nie miałaś? oby to nie była torbiel! ale zawsze lepiej sprawdzić! miałaś już takie długie cykle? a może to fasolka? ;-) zatem powodzenia w obserwacjachWitam dziewczyny
Paula no u mnie owulacja ale to na razie tylko obserwacje.Staranek jeszcze nie zaczęliśmy,czekam na wizytę w Pl a potem podejmiemy decyzję czy od razu czy jeszcze poczekamy.Poza tym @ mi się spóźnia i to bardzo długo,dziś mam 40 dzień cyklu i @ nadal brak,wyczytałam i podejrzewam że może tworzą się torbiele
Więc jak @ nie przyjdzie do końca tygodnia to spróbuję dostać się do szpitala tu w Leicester i usg zrobić,poszukać porady i zobaczymy co dalej.

He he a może to fasolkaTak dokładnie.27 marca miałam ostatnią @
Jutro z rana będę testować.