• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o nie kryj sie kto moze:))) a mi sie wydaje ze nie pisze duzo jeden pod drugim......no nic ide..pa do jutra!!

reklama
SOL, a bądź sobie moderatorką w tych swoich Kielcach i już :-D:-D
mama a bo zastanawiam się czy cyrkonie i kryształy do siebie pasują? :crazy::crazy::crazy:
wyrażę się jaśniej... mam kiecę ślubną z kryształami i zastanawiam się czy welon z cyrkoniami będzie pasował...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia mnie sie wydaje, że pasują, ale ja nie uważam sie za autorytet w takich sprawach... ale kryształki i cyrkonie fajnie sie błyszczą... gorzej gdybyś chciała cyrkonie z perłami połączyć... ;)

maran-atha też mi się wydaje, że będą pasowac... cyrkonii na welonie wiele nie będzie, parę tylko no i one się pięknie błyszczą tak jak kryształki... no nie wiem co to robic...

pysia zrób tak jak sie Tobie podoba :) to Twój najwazniejszy dzień w zyciu będziesz wówczas prawdziwą królewną więc musisz się podobać :) no i sobie przede wszystkim bo innym na pewno bedziesz sie podobać :)

Wróciłam. Późno bo późno ale jestem. Sister się zasiedziała:-)dzieciaki zamknęły sie u Maćka w pokoju a szwagry gadali o rybach!A my ploty, ploty:-)
Sol znaczy jakaś infekcja. Może wirusik i nie będzie trzeba antybiotyku. Oby szybko przeszło.
mama dobranoc i smacznego
kinga dzięki za przepis na len i miłego sam na sam:-)
bibinka tobie tez miłej nocki
bb będe pamiętać i możesz liczyc na 100 lat chociaz mój spiew nie tegens:-)
pysia mi tez się wydaje , że pasują, błyszczą i jest oki:-)

pysia - na Kielcach mam moda na zamkniętym a teraz dostałam moda na całe staraczki nie tylko staraczki na 2011 :-D

mama - żartowałam :-p Buziaczki i miłych snów :-D

maran i wisienka chyba jednak zakupię ten welon z cyrkoniami :-):-):-)
No własnie... gorzej jakby to perły były a na zdjęciu to jak kryształy wyglądają i tak

Sol,
no to spoko loko :-D:-Da Ty myślisz, że cyrkonie i kryształy pasują do siebie/?
LAski, lecę...jutro pobudka po 5ej eh i do tego głowa boli i brzuch.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wykąpałam się i spadam do łózia. Spac mi się nie chce ale jutro rano trzeba wstać do pracy to lepiej chociaz poudaję:-)
Dobranoc:happy::happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry