• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam :-)
ja dziś umieram , tak cholernie się czuję boli mnie pewnikiem lewy jajnik i cały bok do góry , :szok: ledwo dycham ,:-(.
bidulko... z tego co mi wiadomo i to są dobre babcine sposoby; ogrzewać podbrzusze poduszką rozgrzewającą albo zrobić sobie ciepłe (nie gorące) okłady. Powinno załagodzić bóle. Zielona herbatka też dobrze działa czasami może pomoc.
Połóż się i najlepiej taki ból przespać chociaż pewnie trudno jest.

reklama
KINGA- Wisieńka kupila siemie lniane jak ma je pic???ile i kiedy???ja nie wiem to nie moglam nic doradzic..
nie doczytałam widocznie sorki!

wisienko:) ja sypię sobie 1-1,5 łyżeczki siemienia do kubka zalewam ciepłą wodą (nie wolno gorącą wodą bo traci bogate składniki) chwilkę czekam i potem sobie powoli łyżeczką podjadam taki "kleiczek" zawsze to robię przed snem na noc.

dziękuję ci bardzo , za radę . mój mężulek mówi że na wszystko dobry AMOL ..:-D. czasem robię herbatkię z cytryną i amolkiem , dobra na wszystko

dziękuję ci bardzo , za radę . mój mężulek mówi że na wszystko dobry AMOL ..:-D. czasem robię herbatkię z cytryną i amolkiem , dobra na wszystko
o no widzisz:) każdy dobry sposób nie jest zły!
ja amol zawsze biorę jak mnie zgaga męczy lub żołądek boli wtedy na łyżeczkę paroma kroplami zalewam kostkę cukru. ohyda ale pomoga :)

Dzięki za miłe przyjęcie ;-)

Wisieńka, @ jeszcze nie miałam, więc na razie prawdziwy 'chybił-trafił' :-D od czerwca zacznę urozmaicać małemu pasibrzuchowi dietkę, więc może ruszy ... no chyba, że do tego czasu 'coś' wytestujemy :rofl2: teraz oprócz świrującej tempki za owulką przemawiają moi starzy dobrzy znajomi ... pryszcze :baffled:
mama05, Twoja Zuzia też taki charakterny nerwusek ;-)?? Nam się trafiło dzieciątko prawie ideał ... śpi w nocy po 10 godz, jest zdrowa i baaardzo wesoła, ale jak się wkurzy, to ratuj się kto może :szok:

MAMA NASZCZESCIE ODPADLO TO CO MIALO ODPASC I JEST JUZ DOBRZE... WCZORAJ MALOWALAM SYPIALNIE,, CAFFE LATTE "( JAKOS TAK SIE PISZE:-)) I ,,KARMAZYNOWY PRZYPLYW". FAJNIE WYSZLO.
A iWUSIA MA ZNOWU KATAR... JEJ KUZYNKA PRZYSZLA Z KATAREM ZNOWU Z PRZEDSZKOLA W PIATEK I DLUGO NIE MUSIALAM CZEKAC NA KONSEKWENCJE... KURDE MALA MI NIE DAJE PISAC... TA WIADOMOSC PISZE JUZ 45 MIN:-)
Wiolka ja tez mam na ścianie karmazynowy przypływ :):):):):):):):)

Dziewczyny piszecie jak szalone nie nadążam za Wami :baffled:

Sol przykro mi, że małą się rozchorowała i to już pierwszego dnia - oby szybko przeszło

Marylka zastanawiałam się jak ty to zrobiłąś ze jesteś już ponad 8 lat po ślubie a jsteś z 86 rocznika :rofl2: ale dopiero teraz doczytałam ze ślub był półtora roku temu ( ja brałąm ślub 23 sierpnia :-) tylko 2003 )
no to by było dziwne jakbym tyle po ślubie była :) a że stała ze mnie bestia to od gówniarza razem jesteśmy - jak mnie wkurza to mówie że jeszcze za młodu sie taki do mnie przyczepił i tak został :):):):):)

witam :-)
ja dziś umieram , tak cholernie się czuję boli mnie pewnikiem lewy jajnik i cały bok do góry , :szok: ledwo dycham ,:-(.
no te bule na @ to zawcześnie więc trzymam kciuki ja zawsze termofor kłade na brzuszek :) a moja babcia też mówiła że Amol najlepszy w sumie to prababcia :):) kochana kobieta :):)

wpadłam na chwile sprawdzić co i jak :) dozobaczyska jutro

Dzięki za miłe przyjęcie ;-)

Wisieńka, @ jeszcze nie miałam, więc na razie prawdziwy 'chybił-trafił' :-D od czerwca zacznę urozmaicać małemu pasibrzuchowi dietkę, więc może ruszy ... no chyba, że do tego czasu 'coś' wytestujemy :rofl2: teraz oprócz świrującej tempki za owulką przemawiają moi starzy dobrzy znajomi ... pryszcze :baffled:
mama05, Twoja Zuzia też taki charakterny nerwusek ;-)?? Nam się trafiło dzieciątko prawie ideał ... śpi w nocy po 10 godz, jest zdrowa i baaardzo wesoła, ale jak się wkurzy, to ratuj się kto może :szok:

witaj :):) jak są pryszcze to znaczy że jest owólka ?? jak ich więcej wyskakuje :) ?? bo to tez niestety moi kumple a w ten weekend tak mi jeden ham na brodzie wyskoczył że moja mama sie śmieje że to jakiś wulkan a nie pryszcz - kochana mamusia :)

reklama
witaj :):) jak są pryszcze to znaczy że jest owólka ?? jak ich więcej wyskakuje :) ?? bo to tez niestety moi kumple a w ten weekend tak mi jeden ham na brodzie wyskoczył że moja mama sie śmieje że to jakiś wulkan a nie pryszcz - kochana mamusia :)

heh ... no u mnie zawsze owulka = skomasowany nalot przyjaciół pryszczy :baffled: i właśnie mnie zaszczyciły swoją obecnością przed weekendem ... a całą ciąże i do tej pory spokój był :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry