• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam :-)

Mam nadzieję, że przyjmujecie jeszcze nowe 'staraczki' ;-) Mam córcię ze stycznia 2010 a marzy nam się rodzeństwo rok po roku :tak:
Jak na razie mierzę tempkę i czekam na pierwszą owu albo @ po porodzie ... temp trochę świruje, ale jest szansa, że po koniec zeszłego tygodnia była owulka :-) odczekam jakieś 10 dni i przetestuję :tak:
nie nastawiam się na szybkie 2 krechy, bo o pierwszą dzidzię staraliśmy się 10 m-cy, ale mam cichą nadzieję, że tym razem pójdzie trochę szybciej i bez wspomagaczy ;-)

reklama
WISIEńKA, MAMA ach dzięki dzięki :-D:-D:-D Teraz na pewno szybciej będę odpisywac i w ogóle będzie mi lżej :-)

maran-atha ja chciałabym dziewczynkę a Pol chłopaka:-) cykle też mam ostatnio pokręcone, ale owulka u mnie wyraźna była zawsze i mam nadzieję, ze teraz tez będzie taka. Ja raczej czuję ja niz liczę kiedy będzie:-)
Jol witam, pewnie, ze przyjmujemy. Ja tez styczniowa mama tyle , ze sprzed 15 lat. Pamiętam ,ze po urodzeniu Macka nie miałam @ aż skończyłam go karmić. Fakt temp. wariuje zostało ci wsłuchanie się w organizm, bo @ jeszcze nie miałaś???Pozdrawiam i życzę sukcesów:-)

MARAN- no owulka jest 14 dni przed nastepna @ wiec jesli masz 34 dnowe cykle to 20 powinna byc owulacja...
JOL- witamy,ja tez mam Zuzie:) i trzymamy &&&&&&& za testowanie za 10 dni!!

Kinga, dzięki laseczko :-):-):-)
Ta pogoda mnie wprost wykańcza i powrót do domu też :-D:-D:-D Nie chciało mi się tu wracac :-):-):-)

witam :-)
ja dziś umieram , tak cholernie się czuję boli mnie pewnikiem lewy jajnik i cały bok do góry , :szok: ledwo dycham ,:-(.

23 sierpnia ma urodzinki mój Pol:-)To szczęsliwa data:-)Kupiłam ten len i teraz niech mi ktoś napisze ile i kiedy tego :-)pić.
Sol no bidula Twoja, raczej za ostro chyba na zęby u 2 latki:crazy:Wredna natura uczy ją od małego cierpliwości. Szkoda jej jeśli jej się podobało to pewnie rozżalona:crazy:
Ja też z Mackiem miałam cesarkę i dobrze, ze w ogóle wszystko z nim oki, tak mnie przetrzymali po terminie, ze juz wód nie miałam i mu serduszko stawało przy skórczu bo nie było amortyzacji, a łożysko to zielone miałam:-(:-(a oni najpierw mnie oksytocyna męczyli:crazy:
Kupiłam tez chłodnik sokólski, mniam:-)

wiesz ja też jestem 23 sier...

reklama
KINGA- Wisieńka kupila siemie lniane jak ma je pic???ile i kiedy???ja nie wiem to nie moglam nic doradzic..
SOL- jak Karola???wyslalam Ci na PW

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry