• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no niestety poszło:wściekła/y::angry:.ważne,żeby pomogło,ale leki są tak drogie,że niedługo chyba zbankrutuję:baffled:.
BIBINKA- noz te ceny w aptekach to istna porazka:crazy:pamietam jaka bylam zla jak mi zapisala na zapalenie spojowek ostatnio krople za 28 zl a wczesniej kilka m-cy temu takie za 2 zl i gdybym nie wiedziala ze jest tanszy odpowiednik to moze bym zaplacila i juz ale ze wiedzialam to bylam wkuta caly dzien na babe jedna!!!!!!!!a to taka malutka buteleczki a tu 2 dzieci a ponewaz jest na recepte ten lek to nie mialam wyjscia:sorry2: :dry:ale nastepnym razem juz bede mądrzejsza-oj bede(jak bedzie wypisywala recepte) ,dobrze choc ,ze leki Ali pomagaja!!

reklama
bibinka - no fajnie się dziecko bawiło a teraz ma 38.5 i nie mam pojęcia co robić. Lekarz naszej przychodni dzisiaj nie ma popołudniowego dyżuru i zostaje nam mordownia w przychodni dyżurującej. Czekam zatem do 18-stej i zadzwonię jeszcze do mojej cioci może ona nas przyjmie - nawet prywatnie ale niech ja zobaczy :-( Kipa jej się z nosa leje, zatkane zatoki i ta temperatura :-( Ogólnie może to być od zębów ale żeby aż tak? Oj chyba jej przygoda z przedszkolem się skończy na ten tydzień :-( A tak się cieszy na jutro :-(

Witajcie.
Tak dawno mnie nie było, nie daje rady nadrobobic....:-p
Do mnie niestety przyszła @ ale jak sie skończy bierzemy sie ostro do pracy:-)
Ja jestem w trakcie matur ;-)

Pozdrawiam serdecznie!
witaj kochana :) powodzenia na maturze :) mama ma racje cięszko będzie nadrobić : u nas corazwięcej babeczek jest :) i akurat po maturach będzie owólka i wielkie przytulańsko :):)

NAGAPALMA- tak trzymac:tak:
BIBINKA- to cierpliwosci zycze i zeby na leki za duzo kaski nie poszlo:sorry2:a z kumpela to taka sprawa,ze z powodu braku postepu w porodzie zrobili cesarke-najwazniejsze ze ma juz 2 synka przy sobie:tak:
no najwazniesze że urodziła bo jakby ja tak dłużej męczyli znajoma 2 doby na piłce skakała i w końcu i tak miała cesarke :( masakra co

bibinka super że Ali się poprawia a z tymi lekami to nic nie mów ja kiedyś wykupiłam zastrzyki za ponad 100 zł i okazało sie że mam na nie znieczulenie i nie moge ich brac i oddać tez nie mogłam i musiałam następne kupić masakra po prostu

sol no tak,wszystko fajnie dopóki dziecko nie choruje,wiem coś o tym:baffled:.mam nadzieję,że jej szybko minie:tak:.
wiecie co,wkur...mnie ta pogoda,ciągle jakaś jesień:wściekła/y::angry:.początek maja,a tu wiosny za nic nie widać i jak tu mamy nie chorować,a dzieci tym bardziej

ja też uciekam kolacyjkę robić,Ala już mleko wciągnęła i mówi,że jest głodna:baffled:

Ostatnia edycja:
MAMA NASZCZESCIE ODPADLO TO CO MIALO ODPASC I JEST JUZ DOBRZE... WCZORAJ MALOWALAM SYPIALNIE,, CAFFE LATTE "( JAKOS TAK SIE PISZE:-)) I ,,KARMAZYNOWY PRZYPLYW". FAJNIE WYSZLO.
A iWUSIA MA ZNOWU KATAR... JEJ KUZYNKA PRZYSZLA Z KATAREM ZNOWU Z PRZEDSZKOLA W PIATEK I DLUGO NIE MUSIALAM CZEKAC NA KONSEKWENCJE... KURDE MALA MI NIE DAJE PISAC... TA WIADOMOSC PISZE JUZ 45 MIN:-)

reklama
Dziewczyny piszecie jak szalone nie nadążam za Wami :baffled:

Sol przykro mi, że małą się rozchorowała i to już pierwszego dnia - oby szybko przeszło

Marylka zastanawiałam się jak ty to zrobiłąś ze jesteś już ponad 8 lat po ślubie a jsteś z 86 rocznika :rofl2: ale dopiero teraz doczytałam ze ślub był półtora roku temu ( ja brałąm ślub 23 sierpnia :-) tylko 2003 )

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry