• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA - dziekuje :) pewnie że dobrze sie z wami czuje bo naprawde przyjęłyście mnie tak cieplutko :):)
NAGAPALMA - ja starałam sie 5 miesiecy i powiem ci tak im wiecej myślałam tym było gorzej a ten miesiac sobie odpuściłam pełen luz i sa dwie kreseczki :):) trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieje ze twoja @ nie przyjdzie :):)

reklama
mama Ala lepiej po tym antybiotyku,przespała nockę;).przez 5 dni muszę jej dawać,żeby się nie odnowiło.jak nie urok to sraczka:wściekła/y::angry:.fajnie,że kumpelka urodziła,nie ważne jak,ważne,że zdrowe:tak::-)

O jejku, aż mi głupi, że tak napisałam, jesteście bardzo miłe.
Tylko ja nie mam juz takiego podejscia, ze wszystko będzie okej, ja juz nie łykam kwasu od 3 miesiecy, nie jem witaminek, ani innych suplementów, jestem bardziej na etapie totalnej olewki, w pietk powinnam dostac @ i normalnie robiłabym już test , pewnie nie pierwszy, ale teraz mam to gdzieś, bo wiem, że i tak przyjdzie ....
Dlatego napisałam, ze nie pasuje, bo ja juz nie wierze w przeciwieństwie do Was, a może poptostu mi to nie jest pisane ...
Nie chce nikogo urazić, nie zrozumcie mnie zle ...
kochana każda ma czasem chwile zwątpienia ale my tu wspieramy i nie puścimy Cie :):) i dobrze nie myśl o teście może będzie potrzeby a może nie ponoć czasem tak trzeba przestać sie starać , wiem że cięszko jest ale może po prostu bądź z nami zaglądaj i bądź zadowolona i szcześliwa ze swoim a wszystko samo się rozwiąże :) ja bardzo mocno Cie ściskam i puszczam;-) damy rade przetrwać każdy kryzys my kobiety jesteśmy niezwykle silne tylko czasem musimy w siebie uwierzyć :);-) i w to że wcale nie jest tak źle jakby się nam zdawało :)

Witajcie.
Tak dawno mnie nie było, nie daje rady nadrobobic....:-p
Do mnie niestety przyszła @ ale jak sie skończy bierzemy sie ostro do pracy:-)
Ja jestem w trakcie matur ;-)

Pozdrawiam serdecznie!

NAGAPALMA- tak trzymac:tak:
BIBINKA- to cierpliwosci zycze i zeby na leki za duzo kaski nie poszlo:sorry2:a z kumpela to taka sprawa,ze z powodu braku postepu w porodzie zrobili cesarke-najwazniejsze ze ma juz 2 synka przy sobie:tak:

Witajcie.

Pozdrawiam serdecznie!
witaj!
powodzenia na egzaminach życzę! :)
No i powodzenia w nowym cyklu oczywiście! ;)

NAGAPALMA- tak trzymac:tak:
BIBINKA- to cierpliwosci zycze i zeby na leki za duzo kaski nie poszlo:sorry2:a z kumpela to taka sprawa,ze z powodu braku postepu w porodzie zrobili cesarke-najwazniejsze ze ma juz 2 synka przy sobie:tak:

no niestety poszło:wściekła/y::angry:.ważne,żeby pomogło,ale leki są tak drogie,że niedługo chyba zbankrutuję:baffled:.

;-)
jesteśmy tu po to aby się wspierać w chwilach słabości!
KINGA- dokladnie!!!!!!!!
Witajcie.

Pozdrawiam serdecznie!
FIOLKA- no fakt dawno Cie nie bylo i masz problem.....raczej nie nadrobisz:))powodzenia na maturze i dobre masz podejscie-teraz sie nie udalo,ale jest nastepny cykl...:) dobrze,ze owulka jest raz w m-cu a nie raz w roku:):):)

reklama
Dzieczynki ja zykam bo zaniedługo Krzysiek wraca z pracki wiec musze sie nim nacieszyc bo bardzo sie steskniłam za nim :):) a wam milusiego popołudnia życze buziaczki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry