• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kinga ma racje najwazniejsze zeby wierzyc ze sie uda i walczyc o malenstwo...ja jestem pewna ze wszystkim nam sie uda.
Dziekuje kochane za cieple przywitanie:-)

reklama
kobitki,naprawdę nie sposób nadrobić,ehhh:sorry2:

same pyszności nagotowałyście na obiadki:tak:.u nas pulpety w sosie grzybkowym i kasza+ ogórek kiszony:-)

marylka ćwicz cierpliwość,ćwicz:tak::-).ciekawe jak Ci się uda ten pokaz z chustami:-)
wiola cześć kochana:-).mam nadzieję,że niedługo się przeprowadzicie na swoje,uściskaj Iwonkę:tak::-)
sol dumna mamo,cieszę się,że Karolka dobrze zniosła 1 dzień w przedszkolu,dzielna dziewczynka:tak::-)
wisieńka naprawdę super,że Twoje chłopaki tak fajnie się dogadują:tak:.a dzidzia i domek z ogródkiem-fajne marzenia,z pewnością się spełnią:tak::-)
mama to Zuza miała dziś fajne przeżycia,pewnie Ci naopowiadała,że ho ho:tak::-)
nagapalma każda z nas ma inne przeżycia,tak jak napisała wisienka.ja się starałam od czerwca przez 9 m-cy,udało się ,ale jak widać nie dane mi było donosic:-(.póki co dochodzę do siebie i zbieram siły do kolejnego podejścia.także głowa do góry:tak::-)

kinga masz rację na luzie i bez ciśnienia.owulację nie wiadomo kiedy można przegapić

Ostatnia edycja:
KINGA- no mam nadzieje,ze moj jajnik ruszy z produkcją jak odstawie hormony:)
WISIEŃKA- pewnie ze dzidzia i dom z ogrodkiem sa w zasiegu ręki:))zycze Ci tego i poranków na tarasie w pizamce w zyrafki:)

Kinga no właśnie ja mam malutko prawie wcale śluzu odkąd odstawiałam anty i się trochę boje ale zacznę pić to siemie to może coś pomoże , a nacie jeszcze jakieś suplementy albo sposoby na śluz??
ja sie już nie doszukuję nawet innych sposobów bo nie chcę sfiksować
pełen luzik u nas :)
najważniejsze to relaks i tulanki z czystej przyjemnosci:) śluzik sam się pojawi gdy kobieta jest płodna i ma ochotę na zbliżenie;)
nie ma takiej opcji aby wogóle nie było śluzu. ja w to nie wierzę! ;)

O jejku, aż mi głupi, że tak napisałam, jesteście bardzo miłe.
Tylko ja nie mam juz takiego podejscia, ze wszystko będzie okej, ja juz nie łykam kwasu od 3 miesiecy, nie jem witaminek, ani innych suplementów, jestem bardziej na etapie totalnej olewki, w pietk powinnam dostac @ i normalnie robiłabym już test , pewnie nie pierwszy, ale teraz mam to gdzieś, bo wiem, że i tak przyjdzie ....
Dlatego napisałam, ze nie pasuje, bo ja juz nie wierze w przeciwieństwie do Was, a może poptostu mi to nie jest pisane ...
Nie chce nikogo urazić, nie zrozumcie mnie zle ...

no właśnie czasem dziwnie się układa.wiecie,że ja przy 1 ciązy po odstawieniu tabl od razu dostałam @(wiadomo),a potem wogóle i po ok 2,5 m-ca zaszłam w ciążę.lekarz się denerwował,bo nie wiedział jak ma mi obliczyć wiek ciąży,dopiero na 1 usg ustalili właśnie na podstwie usg.także wszytsko jest możliwe.2 ciąża też przyszła w momencie,w którym wcale się nie spodziewałam...

nagapalma każdy ma chwile zwątpienia ,uwierz mi.przyjdzie moment,że znów zaczniesz wierzyć,a może właśnie teraz kiedy odpuściłaś,przyjdzie fasolka niespodziewanie:tak::-)?tego Ci życzę i wiary,nawet,jak się nie uda tym razem:-)

Ostatnia edycja:
NAGAPALMA - pasujesz pasujesz jak najbardziej :):) dziewczyny tu sa tak kochane że naprawde nie masz sie co martwic ze nie pasujesz ja też jestem od niedawna a przyjęły mnie tak cieplutko że szok :):) a nie było mnie tu gdy sie starałam :) dopiero dołączyłam jak zobaczyłam dwie kreseczki na teście :):) właśnie jak planujesz maluszka to jak najbardziej jestes na odpowiednim forum bez wzgledu na czas tego starania sie :)
SZCZESLIWA- ciesze sie ,ze dobrze ie u nas czujesz-teraz jestes jedna z nas:tak:
Kinga ma racje najwazniejsze zeby wierzyc ze sie uda i walczyc o malenstwo...ja jestem pewna ze wszystkim nam sie uda.
Dziekuje kochane za cieple przywitanie:-)
WIOLKA- zagladaj w miare mozliwosci-bedzie nam milo:tak:jak ściany??
BIBINKA- czesc Slonko;-)jak Ala i Jej uszko??mam nadzieje,ze leki dzialaja:tak:i fakt-ja tez miala problem zeby nadrobic czytanie jak wyszla sasiasdk-a kumpelu miala w koncu cesarke wieczorem-Jeremi ma 3kg..

Jestem tu nowa i mam pytanko
Jak długo staracie się dziewczyny, bo mam wrażenie, że wogóle tu nie pasuję .... ?
ja sie staram dopiero drugi cykl nie wiem czemu ale ciągle mam wrażenie że to jeszcze nie teraz ale sie nie poddam nigdy o nie i próbuję :) i pewno że pasujesz :)

no też sie zastanawiam jak to będzie z tym pokazem no i mam wszystko w jeden dzieć teścik :) pokaz i Kamila urodziny - dokładnie w tej kolejności :) no i jeszcze fryzjera mam zamiar zaliczyć ale tylko sie uczesać co by jak człowiek na pokazie wyglądać :):)

no my też się często przytulamy nawet bardzo często bo praktycznie codziennie a czasem kilka razy dziennie :) jak króliki :) a suwaczki sobie robie żeby wiedzieć kiedy mam płodne a kiedy nie i tak dalej bo jakby ich nie było to tez byśmy sie przytulali :):) no ale pomyslałam sobie że jak coś jeszcze jest co może być to warto spróbować

O jejku, aż mi głupi, że tak napisałam, jesteście bardzo miłe.
Tylko ja nie mam juz takiego podejscia, ze wszystko będzie okej, ja juz nie łykam kwasu od 3 miesiecy, nie jem witaminek, ani innych suplementów, jestem bardziej na etapie totalnej olewki, w pietk powinnam dostac @ i normalnie robiłabym już test , pewnie nie pierwszy, ale teraz mam to gdzieś, bo wiem, że i tak przyjdzie ....
Dlatego napisałam, ze nie pasuje, bo ja juz nie wierze w przeciwieństwie do Was, a może poptostu mi to nie jest pisane ...
Nie chce nikogo urazić, nie zrozumcie mnie zle ...
nie powinnaś tak się poddawać.
Dziewczyny tu starały się po 3-4 lata i się doczekały fasoleczki Ty dopiero starasz się niespełna rok a to nie jest dużo uwierz mi.
Bądz dobrej myśli mimo że jest ci ciężko.
Z drugiej strony może jak tak to "zlewasz" to może akurat się uda teraz jakos? ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry